search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Βόλος: «Πεθαίνει το μωρό!» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού που μετέφερε το βρέφος (videos)

07.11.2023 08:08
troxaio-volos-new

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο 33χρονος οδηγός μηχανής, ο οποίος το Σάββατο το βράδυ παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μόλις 4 μηνών εγγόνι του στον Βόλο με αποτέλεσμα το βρέφος να πέσει στο οδόστρωμα και να σκοτωθεί.

Ο ανακριτής θα εξετάσει και το υλικό από τις κάμερες, μια από τις οποίες κατέγραψε τη στιγμή της παράσυρσης του παππού και του βρέφους.

Η αστυνομία έχει ζητήσει υλικό από κάμερες από την είσοδο της οδού Ιάσονος, μέχρι και το σημείο του τροχαίου στην συμβολή με την οδό Αντωνοπούλου προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου πριν παρασύρει με την μηχανή του τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μωρό.

«Πεθαίνει το μωρό»

Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1 μίλησε ο οδηγός ταξί τον οποίο σταμάτησε η γιαγιά του βρέφους προκειμένου να τους μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο Βόλου.

«Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο… Φτάνοντας στο σημείο με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, “πεθαίνει το μωρό πεθαίνει το μωρό”, βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας μελανιασμένο..» είπε αρχικά ο κ. Δρόσος Εξαμιλιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ηταν σε έξαλλη κατάσταση αλλόφρων η κυρία προσπάθησα να την ηρεμήσω προσπάθησα να πάω όσο γινόταν πιο γρήγορα στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση γύρω στο χιλιόμετρο οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι μου άνοιξαν δρόμο έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα έφτασα φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Διαβάστε επίσης:

Αίθριος ο καιρός σήμερα, κακοκαιρία εξπρές την Τετάρτη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια – Ο οδηγός πετάχτηκε έξω και έπεσε στην άσφαλτο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:46