search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 14:40
MENU CLOSE

Χανιά: Νέα στοιχεία για το αεροπορικό δυστύχημα – Δεν είχαν άδεια για προσγείωση

10.11.2023 20:36
aeroplano-new

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αεροπορικό δυστύχημα στα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης (9/11) και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο επιβαίνοντων.

Πιο συγκεκριμένα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως οι δύο πιλότοι πως δεν είχαν λάβει άδεια από την Πολεμική Αεροπορία για προσγείωση στο Μάλεμε ούτε και έγκριση προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Σούδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, με δεδομένη την πολύ μεγάλη εμπειρία του κυβερνήτη,  δεν αποκλείεται να υπήρξε απώλεια στήριξης με απότομη κλίση προς τα κάτω. Εξαιτίας της χαμηλής πτήσης είναι πολύ πιθανό, να μην υπήρχε ο χρόνος για να αναστραφεί η πτώση του σκάφους.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου των δύο θυμάτων, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ τα συντρίμμια θα μεταφερθούν σε κλειστό χώρο του αεροδρομίου του Μάλεμε προκειμένου να εξεταστούν από εμπειρογνώμονα.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την πτώση

Την ίδια στιγμή, βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει την πτώση του αεροπλάνου στο Μάλεμε.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που παρουσίασε το Mega φαίνεται ότι αρχικά το αεροπλάνο ακολουθεί σωστή πορεία προς τη Σούδα. Στη συνέχεια για κάποιο ανεξήγητο λόγο το αεροπλάνο κάνει στροφή και μετά από λίγο να πέφτει στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Καταιγίδα «χτύπησε» την Αττική, ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους – Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Φαίη Μπακογιώργου: Τι εκτιμά ιατροδικαστής για τον θάνατο της 23χρονης – Νέο πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 5 οχημάτων στον Περιφερειακό – Κυκλοφοριακό κομφούζιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 14:37