search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:49
MENU CLOSE

Μαρία Μενούνος: Γονατιστή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα – «Χαρίζει θαύματα σε όσους πιστεύουν» (Photo)

10.11.2023 11:09
MENOYNOS-NEW

Μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου μοιράστηκε η Μαρία Μενούνος με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Με αφορμή την 9η Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια θέλησε να δείξει στους followers της ένα στιγμιότυπο όπου η ίδια προσκυνά και προσεύχεται γονατιστή.

Στην ανάρτησή της εξηγεί, μάλιστα, τη σημασία που έχει για την ίδια το ταξίδι αυτό στην Αίγινα, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον προστάτη των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.

«Γιορτάζουμε τον Άγιο Νεκτάριο σήμερα, την ονομαστική του εορτή. Στις 9 Νοεμβρίου η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού της Αίγινας. Θεωρείται ο προστάτης Άγιος των ανθρώπων που έχουν καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, αρθρίτιδα, επιληψία και άλλες ασθένειες. Χαρίζει θαύματα σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτόν ανεξαρτήτως θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων εμού και των αγαπημένων μου προσώπων και είμαι τόσο ευγνώμων!!! Το ταξίδι μου στην Αίγινα σήμαινε τόσα πολλά για μένα και συνεχίζω να τον έχω κοντά στην καρδιά μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.

Η περιπέτεια με τον καρκίνο

Η Μαρία Μενούνος δεν έκρυψε ποτέ την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Πρόσφατα, αποκάλυψε μάλιστα το παράξενο σύμπτωμα που την οδήγησε στη διάγνωση μιας από τις πιο επικίνδυνες μορφές της νόσου.

Συγκεκριμένα, η 45χρονη παρουσιάστρια, διηγήθηκε ότι άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και ένα φούσκωμα λες και γινόταν «έκρηξη» μέσα της.

Αν και οι γιατροί αρχικά απέρριψαν τα συμπτώματα του φουσκώματος, η ίδια πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε υπερηχογράφημα και εκεί οι γιατροί της βρήκαν ότι καρκίνο παγκρέατος δεύτερου σταδίου.

Η Μενούνος μοιράστηκε επίσης ότι την εποχή που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου 3,81 εκατοστών, περίμενε να γεννηθεί η κόρη της Αθηνά μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μενούνος τόνισε, τέλος, στους 1,1 εκατομμύρια followers στο Instagram ότι η περίπτωσή της αναδεικνύει την ανάγκη να μην αγνοούμε τα συμπτώματα, ακόμη και όταν οι γιατροί τα απορρίπτουν.

Διαβάστε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι: Στα Λαδάδικα για φαγητό μετά την κοσμοσυρροή στην Αριστοτέλους – Η βράβευση και το «ευχαριστώ» στα ελληνικά (Video/Photos)

Οδυσσέας Σταμούλης: Οργισμένη ανάρτηση εναντίον όσων τον κατηγορούν, μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Βραβείο για την Τρέισι Τσάπμαν, 35 χρόνια μετά, για το «Fast Car»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:49