search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Πώς ντοπάρισαν το ΠΑΣΟΚ Σημίτης και Βενιζέλος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2307
09/11/2023
11.11.2023 06:57
simitis_venizelos

Είναι οι δημοσκοπήσεις; Είναι το γεγονός ότι το κόμμα μεγαλώνει; Είναι η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι η εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη; Ό,τι και αν είναι από τα παραπάνω, σίγουρα στη Χαριλάου Τρικούπη δεν έχουν νιώσει ποτέ άλλοτε πιο ενωμένοι.

Τόσο ο Κώστας Σημίτης – για τον οποίο δηλώνουν υπερήφανοι – όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τις δηλώσεις τους «είμαι ΠΑΣΟΚ» δείχνουν τον δρόμο της ενότητας. Καμία άλλη στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν το κόμμα δεν ενέπνεε ηρεμία αναφορικά με το παρελθόν και το παρόν του. Σύμφωνα μάλιστα με μετρήσεις του Κινήματος ολοένα αυξάνεται και η απήχηση στον κόσμο. Αυτό δηλαδή που οι ερευνητές ονομάζουν «θετικά συναισθήματα».

Στον δρόμο προς τις εκλογές του Ιουνίου δεν είναι ψέμα ότι στη Χαριλάου Τρικούπη είχαν ανάγκη αυτό το μπουστάρισμα που προήλθε από τις δηλώσεις Σημίτη – Βενιζέλου. Και, για να μην αδικήσουμε κανέναν, αίσθηση έκανε και η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου στο Facebook κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με την οποία, εκτός των απαντήσεων που έδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε και την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάση Γλαβίνα ως εξαιρετική.

Διαβάστε επίσης:

Δρίτσας για το δημοψήφισμα για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: Θυμίζει ρωμαϊκή αρένα, αντισταθείτε!

Πόρτα από Βαρουφάκη και Στρατούλη στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σταθάκης, τα λουτρά της Ικαρίας και τα καράβια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:18