search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:16
MENU CLOSE

«Γλέντι» στο twitter με τον έξαλλο Νίκο Φίλη

12.11.2023 09:42
filis

Οι φωτογραφίες από την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Φίλη να ωρύεται κατά την εναρκτήρια ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την ώρα που κυκλοφόρησε.

Ο πρώην υπουργός ήταν από τους πρώτους που αμφισβήτησαν τον νέο αρχηγό του κόμματος και μάλιστα του ανήκουν τα «δικαιώματα» του χαρακτηρισμού «Τραμπ» που είχε απευθύνει στον κ. Κασσελάκη. Εξαιτίας αυτού, αλλά και για άλλες ανάλογου ύφους και περιεχομένου επιθέσεις, ο πρόεδρος τον παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας, ζητώντας τη διαγραφής του.

Θεωρείται από τους σκληρούς επικριτές της νέας ηγεσίας και από εκείνα τα στελέχη της Ομπρέλας που βλέπουν την ανάγκη για νέο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Αλλά οι φωνασκίες με τις οποίες υποδέχθηκε την εισήγηση του κ. Κασσελάκη, έκαναν εντύπωση, καθώς για μερικά δευτερόλεπτα επιχείρησε να ξεσηκώσει την αίθουσα, «απαντώντας» στα όσα έλεγε ο αρχηγός εναντίον των διαφωνούντων.

Συνέχεια δεν υπήρξε, αλλά σε όλα τα κοινωνικά μέσα δόθηκε «τροφή» για να εκδηλωθούν ομηρικές αντιπαραθέσεις «συντρόφων».

Διαβάστε επίσης:

Τα πηγαδάκια για τη Μαριέττα και ο… δρομέας Άδωνις

Γιάννης Μαντζουράνης: Καταπέλτης για τους διαφωνούντες – Καταστατικά νόμιμο το δημοψήφισμα, κριτική στον Κοτσακά

Ζορίστηκαν στο ΠΑΣΟΚ με την παραίτηση του Αντόνιο Κόστα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:13