search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Ομοφοβικά σχόλια Βερύκιου κατά Κασσελάκη: Αχίλλειος πτέρνα ο Τάιλερ (video)

17.11.2023 10:13
verikiow_tailer

Υποτιμητικά σχόλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε πως ο Τάιλερ αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» του προέδρου.

Σε διευκρινιστική ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία μάλιστα εξήγησε και την φράση «αχίλλειος πτέρνα», ο ίδιος ανέφερε ότι «το πάθος στη ζωή είναι δίκοπό μαχαίρι» και πως ο Στέφανος Κασσελάκης «αγαπά πολύ τον Τάιλερ».

 Το ερώτημα ωστόσο παραμένει αναπάντητο : Από πότε η αγάπη προς τον σύντροφο ή σύζυγο αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα ενός ανθρώπου;

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνείο: Κατέθεσαν στεφάνι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κώστας Τασούλας (videos)

Κώστας Αρβανίτης για ΣΥΡΙΖΑ: Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις (videos)

Το ΠΑΣΟΚ μετά από 11 χρόνια περνά στη δεύτερη θέση ο ΣYΡΙΖΑ βυθίζεται στην εσωστρέφεια και ο Μητσοτάκης τους παρακολουθεί κυρίαρχος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:28