search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Γ. Οικονόμου: Με άδειες «απαντούν» αστυνομικοί που καλούνται να επιστρέψουν σε μάχιμες θέσεις 

20.11.2023 19:42
oikonomou vouli 543- new

«Αντιστάσεις» κρατούν αστυνομικοί που καλούνται να επιστρέψουν από τη φύλαξη υψηλών προσώπων σε μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου. 

Ο κ. Οικονόμου απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τεχνάσματα που εφευρίσκουν προκειμένου να αποφύγουν τη μετακίνησή τους. “Έχουμε ισχυρές αντιστάσεις διαφόρων οι οποίοι μόλις φεύγουν από την φύλαξη στόχων, ανακαλύπτουν ότι έχουν αδιάθετες άδειες και θέλουν να τις πάρουν όλες μαζί”, ανέφερε και έριξε καρφιά λέγοντας  “θα εκπλαγεί κάποιος, αν δει τις δικαιολογίες που επικαλούνται διάφορα πρόσωπα, και δεν μιλάμε για πολιτικούς, για να διατηρήσουν την αστυνομική φυλάξη”. 

Ο Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Σύμφωνα δε, με στοιχεία που έδωσε έχουν επιστρέψει στην Τροχαία 40 αστυνομικοί, στην Ασφάλεια Αττικής 310, στο Αεροδρόμιο 20 και στη ΓΑΔΑ 250. 

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Συγκροτήθηκε η Εξεταστική επιτροπή – Τα μέλη της

Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ: «Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή, αλλά με αυξημένη ευθύνη»

Τσακαλώτος: Η νέα ηγεσία υιοθετεί τα χειρότερα στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ 2019-2023 – Εφικτή και επιθυμητή μια κοινή ΚΟ με τους 6+6

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:26