search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:30
MENU CLOSE

Ματίνα Παγώνη κατά Παύλου Πολάκη μετά την επίθεση στην Αναγνωστοπούλου: «Έχει ξεφύγει ο συνάδελφος»

20.11.2023 08:51
polakis pagoni new

Την έντονη αντίδραση της Ματίνας Παγώνη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου, αποκαλύπτοντας στοιχεία απο το ιατρικό της απόρρητο.

«Ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη μετά την ανάρτηση Πολάκη στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυπτε το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στην Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της όταν νόσησαν το 2022 με κορωνοϊό.

«Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

«Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η εικόνα «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Το χρονικό της επίθεσης Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αναγνωστοπούλου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε ασκήσει κριτική στον Π. Πολάκη, κατηγορώντας τον για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων, λέγοντας, μάλιστα, πως η επιλογή του στη θέση του υπερσυντονιστή υπήρξε βασικός λόγος για τον οποίο δεν αποδέχτηκε η ίδια θέση ευθύνης στην Κ.Ο. του κόμματος

Ο κ. Πολάκης, στην ανάρτησή του, είχε αναφέρει τα παρακάτω, παραθέτοντας φωτογραφίες, αναρτήσεις και δημοσιεύματα: 

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορές,(φωτο 1-2)

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”. 

Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτό 3-4-5)».

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη καλούν την ομάδα Αχτσιόγλου να ξεκαθαρίσει τη στάση της, αλλιώς «δεν έχει τσίπα, αναζητά πώς θα πλήξει το κόμμα»

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η Πανελλαδική σύσκεψη των 6+6 – «Δεν διαμορφώνονται συνθήκες συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα»

«Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και να συντονίζεις ψηφιακό λιντσάρισμα», απαντά ο Ηλιόπουλος σε όσους του επιτέθηκαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:30