search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:10
MENU CLOSE

ΜέΡΑ25 για Κασσελάκη: «Ευτυχώς δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν»

20.11.2023 16:25
varoufakis

Έσπευσε να απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη το ΜέΡΑ25, μετά τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ότι «δεν θα είχε υπουργό τον Γιάνη Βαρουφάκη», στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Δεν θα είχα υπουργό τον Γιάνη Βαρουφάκη», ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη σε ερώτηση για το τι θα έκανε ο ίδιος το 2015, αν ήταν πρωθυπουργός της χώρας στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του «Στο Κόκκινο», η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα.

Η δήλωση προκάλεσε σφοδρή αντίδραση του ΜέΡΑ25, το οποίο επισημαίνει ότι η «δήλωση Κασσελάκη, περί λάθους Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη, απλά επιβεβαιώνει ότι θα υπέγραφε από την αρχή τα μνημόνια».

Και καταλήγει με δηκτικό τρόπο: «Ευτυχώς, ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Βαρουφάκης και σε ερώτηση αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε ότι θεωρεί πως «θα ήταν καλύτερος πρόεδρος της Ν.Δ. αντί του ΣΥΡΙΖΑ». «Αν μου αποδείξει ότι είμαι λάθος, τότε θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Αποστολάκης: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το «Βέλος»

Μαρινάκης για «βούρκο»: Καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 2023

Γεραπετρίτης για ελληνοτουρκικά: Ελπίδα να συνεχιστεί η μακρά περίοδος ησυχίας στο Αιγαίο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:07