search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:55
MENU CLOSE

Κασσελάκης σε ομάδα Αχτσιόγλου: Να αποφασίσουν τώρα και να μην παίζουν με την αγωνία του κόσμου – Δεν βοήθησαν όσα είπε ο Πολάκης

20.11.2023 12:49
kasselakis kokkino

Μήνυμα στην Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα «6+6» έστειλε από τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» και την εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, έστειλε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως είπε, ο ίδιος κάλεσε την Έφη Αχτσιόγλου σε συνάντηση όπου της πρόσφερε όποιο ρόλο ήθελε», ωστόσο εκείνη ήταν που αρνήθηκε, αποκλείοντας έτσι τον εαυτό της και τα στελέχη που βρίσκονταν κοντά της από το να γίνουν οι ίδιοι η νέα ηγετική ομάδα.

Απαντώντας σε σχόλιο σε ενδεχόμενη αποχώρηση της ομάδας «6+6» σημείωσε πως κάνεις δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ, «ότι είναι να αποφασίσουν να το αποφασίσουν τώρα».

Για την επίθεση Πολάκη στην Αναγνωστοπούλου

«Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος Πολάκης για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε, είπε σχολιάζοντας την ανάρτηση του κρητικού πολιτικού κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου που προκάλεσε σφοδρά αντιδράσεις.

Ωστόσο συνεχίζοντας σημείωσε πως «ο Παύλος» έχει επιλεγεί από τον ίδιο για ένα συγκεκριμένο ρόλο και ζήτησε να μην τον κρίνουν πριν δοθούν σαφή δείγματα της δουλειάς του.

Για την Ομπρέλα

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις διαφωνίες και τις αποχωρήσεις στελεχών της Ομπρέλας, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε πως «ό,τι είχα να πω στην Κεντρική Επιτροπή το είπα. Μια μικρή ομάδα έδωσε πάσο σε ύβρεις κατά όλου του κόμματος. Έτεινα χείρα φιλίας. Σέβομαι πολύ το κόμμα γιατί το επέλεξα, με τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε παρατηρώντας πως «δεν υπάρχουν σύννεφα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνοντας ότι η βάση του κόμματος με τα 150.000 μέλη που ψήφισαν στην εκλογή αρχηγού, δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ελπίδα από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρα να πάμε τη χώρα μπροστά.

«Ο δικός μου ρόλος είναι να εμπνεύσω και να γειώσω το κόμμα στην κοινωνία, σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση για το αν μπορεί να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»

Τι θα έκανε το 2015

Τέλος σε ερώτηση της για το τι θα έκανε αν το 2015 ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε πως δεν θα είχε για υπουργό οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Διαβάστε επίσης:

Επανέρχεται ο Τσακλόγλου: Κανείς δεν ξέρει από τώρα τι θα γίνει με τα όρια συνταξιοδότησης το 2027

Πλεύρης: Χυδαία η ανάρτηση Πολάκη για την Αναγνωστοπούλου – Μπορεί να είχε πιει ρακές και να νόμιζε ότι έκανε παρέμβαση (video)

Βούτσης για Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμία φορά με το πολιτικό θράσος – Λίγος συγκρατημός, καλό είναι! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50