search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:18
MENU CLOSE

Βούτσης για Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμία φορά με το πολιτικό θράσος – Λίγος συγκρατημός, καλό είναι! (video)

20.11.2023 11:06
voutsis34

Στην Έλενα Ακρίτα απάντησε ο Νίκος Βουτσής με αφορμή την άναρτηση που έκανε η βουλεύτρια για τον Νάσο Ηλιόπουλο.

«Είδα μια νέα βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, την κυρία Ακρίτα που άρχισε να λέει να φύγει ο Ηλιόπουλος. Μα αν είναι δυνατόν; Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμια φορά με το πολιτικό θράσος. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι αυτεξούσιοι να αισθάνονται ότι μπορούν να μιλάνε για όλους και για όλα χωρίς μέτρο και χωρίς να σκεφτουν τι τους έφερε σε αυτή τη θέση» είπε μιλώντας στο Action24.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο Παύλος Πολάκης «το 2012 ήταν με τον κ. Καζάκη και το 2014-15 μπήκε στις γραμμές μας και είμαστε όλοι σύντροφοι. Όχι όμως το αντίθετο, όσοι θεωρούν ότι είναι σωστή η ρότα που μπήκε η υπόθεση να κουνάνε το δάχτυλο σε ανθρώπους που έχουν δείξει έργο στον ΣΥΡΙΖΑ. […] Θα μπορούσε να μη μιλήσει, το λέω φιλικά. Λίγος συγκρατημός καλό είναι».

Διαβάστε επίσης:

Αναγνωστοπούλου: Χτυπήματα κάτω από τη μέση από τον Πολάκη – Είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ματίνα Παγώνη κατά Παύλου Πολάκη μετά την επίθεση στην Αναγνωστοπούλου: «Έχει ξεφύγει ο συνάδελφος»

ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη καλούν την ομάδα Αχτσιόγλου να ξεκαθαρίσει τη στάση της, αλλιώς «δεν έχει τσίπα, αναζητά πώς θα πλήξει το κόμμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:18