search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:50
MENU CLOSE

Πλεύρης: Χυδαία η ανάρτηση Πολάκη για την Αναγνωστοπούλου – Μπορεί να είχε πιει ρακές και να νόμιζε ότι έκανε παρέμβαση (video)

20.11.2023 12:04
PLEVRIS_2011

Ο Θάνος Πλεύρης -το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου – πήρε θέση στην κόντρα των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα» του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

«Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης, έχουν μια εσωκομματική κόντρα, αυτό δεν με απασχολεί καθόλου» είπε ο Θάνος Πλεύρης χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση χυδαία, καθώς αποκαλύπτει ιατρικά δεδομένα της Σίας Αναγνωστοπούλου, τη στιγμή μάλιστα που ο Παύλος Πολάκης είναι γιατρός και έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Είναι ουσιαστικά επαναφορά της ρουσφετολογίας (σ.σ. η ανάρτηση)».

Σε ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου αν «έγινε αυτό που λέει ο Παύλος Πολάκης, σας πήρε και σας είπε “τρεξτε για τη Σία”;» ο Θάνος Πλεύρης απάντησε «Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ». Ωστόσο, στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης δεν ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, κάνει όμως λόγο για «δημόσια επίθεση» σε Πλεύρη και Γκάγκα, επισυνάπτοντας σχετική ανάρτηση, υπονοώντας ότι η ανάρτηση αυτή επίσπευσε τη διαδικασία.

«Τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης… Για την κ. Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογραφηση από γιατρό και η επιτροπή ενέκρινε αν πληρούσαν τα κριτήρια σε διαδικασία που ολοκληρωνόταν σε 24 ώρες. Η κ. Αναγνωστοπουλου προς τιμή της ακολούθησε τη διαδικασία όπως όλοι οι πολίτες, […] δεν είχε κανένα πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζω. Η κύρια Αναγνωστοπούλου, δεν ενόχλησε ποτέ για να παρακαμφθεί ποτέ η διαδικασία…».

«Ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες, όλα γινονταν βάσει επιτροπής. […] Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη με ηλικιακά κριτήρια… […] Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης, λειτουργεί ως μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως ήταν το alter ego του Τσίπρα και έβγαινε ο Πολάκης και έβριζε και υπηρχε ανοχή, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.

«Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κ. Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;» είπε ο Θάνος Πλεύρης.

«Ο Πολάκης λέει ότι παρενέβη. Μπορεί να ήταν μετά τις 12, να είχε πιεί ρακές και να νόμιζε ότι έκανε παρέμβαση. Δεν έκανε καμία παρέμβαση σε καμία κυβέρνηση. Τα αντιικά δεν ήταν ό,τι γουστάρει ο Πολάκης ή Πλεύρης. Ήταν ποιος δικαιούται να τα πάρει. […] Το να λέει ότι καθόμουν σε μια καρέκλα και έβλεπα τις αιτήσεις και έλεγα ότι “αυτός δεν θα πάρει επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ”, είναι χυδαίο…».

«Την χυδαιότητα ότι παίζαμε με τις ασθένειες και με τους ασθενείς δεν θα την ανεχτώ», τόνισε τέλος ο πρώην υπουργός Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Βούτσης για Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμία φορά με το πολιτικό θράσος – Λίγος συγκρατημός, καλό είναι! (video)

Αναγνωστοπούλου: Χτυπήματα κάτω από τη μέση από τον Πολάκη – Είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ματίνα Παγώνη κατά Παύλου Πολάκη μετά την επίθεση στην Αναγνωστοπούλου: «Έχει ξεφύγει ο συνάδελφος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48