search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Εικόνα διάλυσης στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – ελάχιστοι βουλευτές εμφανίστηκαν στη συζήτηση

22.11.2023 15:28
BOULH_22_11
Eurokinissi

Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξαν να δώσουν το παρών στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, επιβεβαιώνοντας την εικόνα διάλυσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με την αποχώρηση της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου να θεωρείται θέμα χρόνου, είναι σαφές ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, δείχνοντας ελάχιστο ενδιαφέρον για την αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τη Θεσσαλία και τον Έβρο. Είναι δε, χαρακτηριστικό ότι ακόμη και βουλευτές άλλων κομμάτων σχολίαζαν την εικόνα που εμφάνιζε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς τη «θλιβερή» για κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλα τα κορυφαία στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου (Τζανακόπουλος, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης, φυσικά και η ίδια η πρώην υπουργός και άλλοι) απείχαν από τη διαδικασία.

Δεν λείπουν και τα καυστικά σχόλια για το «άγχος» που κυριαρχεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το αν θα τον καταπιεί το ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικά πέρα από δημοσκοπικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως, τράβηξε τα βλέμματα στη Βουλή όπου ήρθε να παρακολουθήσει τη συζήτηση. Στους διαδρόμους της Βουλής, χαιρέτισε βουλευτές όλων των κομμάτων, ενώ αγόρασε και τσίχλες από το περίπτερο εντός του Κοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή και έχει λήξει (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει αύριο η Πολιτική Γραμματεία με το βλέμμα στις κινήσεις των 6+6

Βουλή: Ομαδικά πυρά της αντιπολίτευσης κατά του πρωθυπουργού για τις φυσικές καταστροφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20