search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Tom Waits – Iggy Pop: Συνάντηση κορυφής στο ραδιόφωνο του BBC

22.11.2023 10:39
TOMWAITS_IGGYPOP

Ο Τομ Γουέιτς θα συναντηθεί ξανά με τον Ίγκι Ποπ τον επόμενο μήνα, όταν θα συμπαρουσιάσουν δίωρη ειδική εκπομπή στο BBC Radio 6 Music.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με τους δύο μουσικούς να ανταλλάσσουν προσωπικά ανέκδοτα και να ερμηνεύουν μερικά από τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Ο Τομ Γουέιτς θα διηγηθεί, μεταξύ άλλων, το ταξίδι του στο Λος Άντζελες με τον τραγουδοποιό Ίντεν Άχμπεζ, ο οποίος συνέθεσε την επιτυχία του Nat King Cole του 1948 “Nature Boy”.

Εν τω μεταξύ, ο Ίγκι Ποπ θα θυμηθεί πώς κάποτε συνάντησε τυχαία τον ζωγράφο και μουσικό Κάπτεν Μπίφχαρτ να τρώει πρωινό στο Λος Άντζελες, αλλά ήταν «αρκετά σοφός ώστε να μην τον ενοχλήσει».

Μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής είναι τα “Bye Bye Butterfly” της Πολίν Ολιβέρος, “Moon River” του Φρανκα Όσιαν και “Colorado Kool-Aid” του Τζόνι Πέισεκ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Ο Τομ Γουέιτς και ο Ίγκι Ποπ συμπρωταγωνίστησαν στο μικρού μήκους φιλμ «Coffee and Cigarettes: Somewhere in California» του 1993, το οποίο αργότερα συμπεριλήφθηκε στη μεγάλου μήκους ταινία του Τζιμ Τζάρμους το 2003 «Coffee and Cigarettes».

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Τα 5 κορυφαία ντοκιμαντέρ για τις ζωές διασήμων

«Napoleon»: Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της επικής ταινίας με τον Joaquin Phoenix (video)

Ο Τζέρεμι Άιρονς θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Ο κόμης Μόντε Κρίστο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:25