search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:30
MENU CLOSE

Βουλή: Δεν πάει στην νέα Κ.Ο. ο ανεξάρτητος Χουρδάκης

23.11.2023 13:02
hourdakis

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι προτίθεται να ενταχθεί στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του “μπλοκ” Αχτσιόγλου ο Μιχάλης Χουρδάκης, ο οποίος διαγράφηκε τον περασμένο Οκτώβριο από την Πλεύση Ελευθερίας. 

“Παραμένω ανεξάρτητος” δήλωσε στους δημοσιογράφους για να προσθέσει πως κανείς δεν τον έχει προσεγγίσει και ως εκ τούτου δεν έχει να πει τίποτα επ’ αυτού. 

Οι φήμες ότι ο Μιχάλης Χουρδάκης και η μητέρα του και ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου πρόκειται να ενταχθούν στο “μπλοκ” Αχτσιόγλου προκειμένου να συγκεντρώσει η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα τους απαραίτητους δέκα βουλευτές, κυκλοφόρησαν πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ο ίδιος σε επικοινωνία με το topontiki.gr από το βράδυ της Τρίτης είχε διαψεύσει τις πληροφορίες, ωστόσο η σεναριολογία φούντωσε και πάλι σήμερα το πρωί. 

Ο Μιχάλης Χουρδάκης ο οποίος, σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων, επέμεινε πως νιώθει πολύ καλά έτσι όπως είναι. Κάλεσε πάντως, να τον ξαναρωτήσουν οι δημοσιογράφοι σε έξι μήνες ή σ’ έναν χρόνο!

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ρέππας: Ο «Παπανδρεϊκός» που αφήνει αιχμές κατά του Ανδρουλάκη

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Οργανώνουν συλλαλητήριο για τους νέους φόρους και το διαδίκτυο θυμάται κυβερνητικές δηλώσεις για το αντίθετο

Εικόνα διάλυσης στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – ελάχιστοι βουλευτές εμφανίστηκαν στη συζήτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:17