search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:29
MENU CLOSE

Επίθεση με μαχαίρι στο Δουβλίνο: Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά – Συνελήφθη ο δράστης

23.11.2023 17:42
douvlino 654- new
Photo: Twitter Irish Times

Συναγερμός σήμανε στο Δουβλίνο μετά από επίθεση που πραγματοποίησε με μαχαίρι ένας άνδρας. Συνολικά πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί, ανάμεσά τους τρία παιδιά με το ένα να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ένα κορίτσι έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση και τα άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται με λιγότερο σοβαρά τραύματα, ανέφερε η αστυνομία. Μια ενήλικη γυναίκα νοσηλεύεται επίσης με σοβαρούς τραυματισμούς και ένας ενήλικος άνδρας έχει υποστεί λιγότερο σοβαρά τραύματα, πρόσθεσε η αστυνομία.

Η ιρλανδική αστυνομία ανέφερε σε αρχική ανακοίνωσή της ότι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο ενός σοβαρού περιστατικού στην πλατεία Πάρνελ στο Δουβλίνο ενώ και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πέντε τραυματίες, από τους οποίους οι τρεις είναι παιδιά. «Πρόκειται για έναν άντρα ενήλικα, μία γυναίκα και τρία νεαρά παιδιά», σημείωσε εκπρόσωπος των αρχών στο Δουβλίνο.

«Ένα μικρό κορίτσι έχει σοβαρά τραύματα, τα άλλα δύο παιδιά έχουν μικρότερα τραύματα. Η γυναίκα επίσης έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό ενώ ο ενήλικας πιο ελαφρύ. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η εφημερίδα Irish Times ανέφερε ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης συνελήφθη και φέρει τραύματα που πιστεύεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί σε νεαρά άτομα και ότι περαστικοί επενέβησαν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έρευνες αναφέροντας ότι δεν αναζητά κάποιο άλλο άτομο αυτή τη στιγμή.

Το κίνητρο της επίθεσης, που σημειώθηκε κοντά σε σχολείο, δεν έχει αποσαφηνιστεί, πρόσθεσε η Irish Times.

Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTE, η αστυνομία δεν θεωρεί το συμβάν τρομοκρατικού χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο με τη δραματική διάσωση ενός άνδρα από την ταράτσα φλεγόμενου κτιρίου στη Βρετανία

Σε ισχύ από την Παρασκευή η προσωρινή εκεχειρία Ισραήλ-Χαμάς: Απελευθερώνονται οι πρώτοι όμηροι 

Δίχως τέλος οι βομβαρδισμοί στη Γάζα: Οι 3 λόγοι πίσω από την καθυστέρηση της εκεχειρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09