search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Φερχάτ Οζγκιούρ: Ο μουσουλμάνος βουλευτής που έγινε τομεάρχης του Κασσελάκη, αλλά προτίμησε την Αχτσιόγλου

23.11.2023 18:13
ozgiour

Για χάρη του, στο ενδιάμεσο των δύο εθνικών εκλογικών αναμετρήσεων προ μηνών, είχε προκληθεί ένας πρωτοφανής καβγάς ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο της μουσουλμανικής μειονότητας, που προτίμησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο λόγος για τον βουλευτή Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ, ο οποίος επανήλθε τώρα στο προσκήνιο με την επιλογή του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους άλλους 8 βουλευτές της ομάδας Αχτσιόγλου.

Σε αντίθεση με τους άλλους, ο κ. Οζγκιούρ έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στοιχείο, που μάλλον δεν τον κατατάσσει και στους πλέον συνεπείς πολιτικούς.

Πριν ενάμιση μήνα  που συγκροτούνταν οι τομείς του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αποδεχθεί πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να αναλάβει αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας – έχει σπουδάσει και οδοντίατρος παρεμπιπτόντως.

Ουδείς άλλος εξ όσων αποχώρησαν το πρωί της Πέμπτης είχε δεχθεί να μετέχει στο σχήμα που διαμορφωνόταν από τη νέα ηγεσία της Κουμουνδούρου.

Και ενώ αρχικά έδειξε ότι συμπορεύεται με τον κ. Κασσελάκη, τελικά επέλεξε να αποχωρήσει αφήνοντας άφωνους τους πάντες στον (εναπομείναντα) ΣΥΡΙΖΑ.

Σημεία των καιρών…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιες περιφέρειες μένει χωρίς βουλευτή μετά την αποχώρηση των 9 – Εκτός η μισή κυβέρνηση Τσίπρα

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά της αποχώρησης των 9 βουλευτών

ΣΥΡΙΖΑ: Ανταλλαγή «πυρών» μετά το μπαράζ αποχωρήσεων – Οι επόμενες κινήσεις Κασσελάκη και ομάδας Αχτσιόγλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:51