search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:21
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι λένε «ναι» στις μεταγραφές από τον ΣΥΡΙΖΑ – Πώς το απέκλεισε ο Ανδρουλάκης 

23.11.2023 06:02
pasok new

Μεγάλη συζήτηση γίνεται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα για τις «μεταγραφές» που μπορεί να γίνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως υπάρχουν ακόμα και δίαυλοι. 

Προς το παρόν η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δε φαίνεται να βρίσκεται σε διάθεση ούτε να συζητήσει για τυχόν άντληση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, έχει ενδιαφέρον ότι κάποια πρόσωπα εντός του κόμματος το συζητούν. 

Αναφερόμαστε στην τάση του ΠΑΣΟΚ «Ανανεωτική Αριστερά», στην οποία επικεφαλής είναι το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης. Στελέχη δηλαδή με αναφορά στην Ανανεωτική Αριστερά θεωρούν ότι η δική τους συνιστώσα θα μπορούσε να είναι η «πρώτη είσοδος» προς το κόμμα. Μία άποψη η οποία εκφράστηκε και κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου. 

Σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος με τον οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης του το «ξέκοψε», διαφημίζοντας παράλληλα και την ανανέωση που έχει χτίσει μες το κόμμα. 

«Ανανέωσα το ΠΑΣΟΚ με πρόσωπα, που ήταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ίσως δεν είχαν ευρεία αναγνωρισιμότητα. Προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσει η ανανέωση με ανθρώπους, που ανήκουν στην Κεντροαριστερά και την ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία φύσει θέσει, πρόσωπα τα οποία πιστεύω και όχι πρόσωπα τα οποία είναι οι λεγόμενοι “άριστοι κάθε χρήσης”. Όπου βρουν καρέκλα, βαπτίζουν αριστεία την πολιτική τους προίκα. Δεν προσφέρω καρέκλες. Δεν πρόκειται να επαναλάβω ούτε αυτό που έκανε ο κ.Μητσοτάκης, ούτε αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας. Οικοδομώ την ανανέωση της παράταξης από τα σπλάχνα της», είπε χθες από το Thessaloniki Summit ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Έτσι «κοφτά», που λένε και οι παλαιότεροι. 

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ρέππας: Ο «Παπανδρεϊκός» που αφήνει αιχμές κατά του Ανδρουλάκη

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Οργανώνουν συλλαλητήριο για τους νέους φόρους και το διαδίκτυο θυμάται κυβερνητικές δηλώσεις για το αντίθετο

Εικόνα διάλυσης στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – ελάχιστοι βουλευτές εμφανίστηκαν στη συζήτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:18