search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:03
MENU CLOSE

Τζέιμι Φοξ: Αρνείται κατηγορηματικά την καταγγελία για σεξουαλική επίθεση το 2015

24.11.2023 11:23
foxx-new

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες γυναίκας που κατήγγειλε ότι το 2015 της επιτέθηκε σεξουαλικά έδωσε ο Τζέιμι Φοξ, αρνούμενος κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ηθοποιού που μίλησε στην Page Six, το περιστατικό δε συνέβη ποτέ έτσι όπως το διηγείται η καταγγέλλουσα.

«Το υποτιθέμενο περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Το 2020 αυτό το άτομο υπέβαλε σχεδόν την ίδια αγωγή, στο Μπρούκλιν. Η υπόθεση αυτή απορρίφθηκε λίγο αργότερα» είπε και πρόσθεσε:

«Οι ισχυρισμοί της δεν είναι πιο πειστικές σήμερα, από ό,τι ήταν τότε. Είμαστε βέβαιοι ότι θα απορριφθούν ξανά».

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού επισημαίνει, μάλιστα, ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της εν λόγω γυναίκας.

«Ο κύριος Φοξ σκοπεύει να κάνει μήνυση για κακόβουλη δίωξη, εναντίον του ίδιου και των δικηγόρων του για την εκ νέου κατάθεση αυτής της επιπόλαιας αγωγής», εξήγησε.

Τι ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, το 2015 όταν η γυναίκα με μια φίλη της βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο με τον ηθοποιό.

Η ίδια του ζήτησε, μάλιστα, να φωτογραφηθούν μεζί με τον ίδιο να δέχεται. Ωστόσο, όπως περιγράφει η γυναίκα, η κατάσταση ξέφυγε όταν -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της- ο ηθοποιός την τράβηξε από το χέρι και άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα.

Όπως είπε, έβαλε και τα δύο του χέρια στη μέση της και κάτω από το μπλουζάκι της όπου άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της και τα δάχτυλά του στα απόκρυφα σημεία της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ενώ υπήρχαν αρκετά άτομα μπροστά στο συμβάν -μεταξύ των οποίων και κάποιοι από το εστιατόριο- κανείς δεν έκανε τίποτα, παρά το γεγονός ότι εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει. Η επίθεση σταμάτησε -σύμφωνα με την καταγγέλλουσα- όταν παρενέβη η φίλη της.

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Γιούλικα Σκαφιδά! (Video)

Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ονειρευόμουν να είμαι μονογονέας – Ήμουν μόνη από την εγκυμοσύνη» (Video)

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: Τα 35 χρόνια κοινής ζωής και ο λόγος που δεν απέκτησαν παιδί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19