search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:52
MENU CLOSE

Ήταν και η… αριστερή Θεανώ Φωτίου κάποτε με τους νοικοκύρηδες – τότε με τα γεμιστά!

27.11.2023 20:58
THEANW_FWTIOU
Eurokinissi

Μπορεί οι δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο Στέφανος Κασσελάκης περί της Ελλάδας των νοικοκύρηδων να ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τα στελέχη της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αποχώρησαν από το κόμμα, αλλά δεν ήταν ο πρώτος από αυτό το χώρο που χρησιμοποίησε τέτοια φρασεολογία.

Αν και η Κουμουνδούρου επιχείρησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρήκε ευήκοα ώτα στις ομάδες του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Έφης Αχτσιόγλου. Κι αυτό διότι οι «αριστεροί» του πάλαι ποτέ ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ θεώρησαν ότι αυτές οι φράσεις είναι εντελώς ξένες με το ιδεολογικό και πολιτικό φορτίο της αριστεράς.

Ωστόσο, για νοικοκυροσύνη και νοικοκύρευμα μιλούσε και η Θεανώ Φωτίου όταν ήταν υπουργός προ ετών. Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής ανήκει στην ομάδα των “11” που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή εξεμάνησαν με τη ρητορική Κασσελάκη, ξεχνώντας προφανώς ότι οι συγκεκριμένες λέξεις δεν παραπέμπουν κατ’ ανάγκην σε κάτι συντηρητικό, που πρέπει να απορρίπτεται μετά βδελυγμίας από την αριστερά.

Ιδού τι έλεγε η κυρία Φωτίου όταν προσπαθούσε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τις περίφημες δηλώσεις της για τα γεμιστά.

Διαβάστε επίσης:

Δίπλα δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης σε εκδήλωση: Τα χαμόγελα και η… αμηχανία (Photos)

Γεύμα Κασσελάκη – Κοτζιά σε ψαροταβέρνα στην Καστέλα (Video)

Γιώργος Αυτιάς: Μένει στο Φάληρο μέχρι να φύγει (αν φύγει) για Βρυξέλλες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:48