search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:58
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Ο Κασσελάκης είχε σχέδιο να εξωθήσει στη διάσπαση για να ελέγξει το κόμμα (video)

28.11.2023 10:31
dimitris_papadimoulis_910

«Είναι η πρώτη φορά, αν και έχω ζήσει διασπάσεις, που επιλέγω με πολύ μεγάλη στεναχώρια τον δρόμο της αποχώρησης, από ένα κόμμα που χτίσαμε πετραδάκι πετραδάκι, με δυσκολίες, με νίκες, με ήττες εδώ και δεκαετίες…» ειπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο OPEN για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μισό κόμμα, η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών που με πρωτοπόρο τον Αλέξη Τσίπρα πήγαν το κόμμα από το 5% στο 35%, […] έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και συνέχισε λέγοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «εξελέγη δημοκρατικά, πορεύεται όμως αντιδημοκρατικά».

«Εχω την εντύπωση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σχέδιο να εξωθήσει προς τη διάσπαση και τις αποχωρήσεις για να ελέγξει καλύτερα το κόμμα».

Παράλληλα έκανε λόγο για δείγματα «αποτσιπροποίησης» του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ ενώ είπε ότι η προεκλογική καμπάνια Κασσελάκη ήταν γεμάτη ψέματα και τοξικότητα.

Ακόμα, ο Ευρωβουλευτής είπε πως υπάρχει μια «ένταση και συνέχιση της καθοδικής πορείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όπως τον συνδιαμορφώσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα, οδηγείται σε μια εντεινόμενη καθοδική πορεία, σε μια πορεία απαξίωσης, σε μια πορεία μειωμένης αξιοπιστίας και ανυποληψίας», πρόσθεσε ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους αριθμούς που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «αντί να δει τα πράγματα με ευθύνη και ειλικρίνεια, κάνει προπαγάνδα και βάζει το κεφάλι του στην άμμο…»

Διαβάστε επίσης:

Αναβρασμός στην Αθήνα για το unfair Σούνακ – Ασεβής η στάση του Λονδίνου, λέει ο Μαρινάκης

Αποκάλυψη Καραμέρου: Ο Τσακαλώτος ήταν υπέρ της φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, συναινετικός στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη

ΠΑΣΟΚ: Ο δίαυλος επικοινωνίας με τους αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ και οι συζητήσεις για τις μεταγραφές 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:47