search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:48
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Αποχώρησε στη μέση της ΠΓ αλλά κάλεσε τους βουλευτές για ποτό στο Παγκράτι – Ενόχληση Τεμπονέρα, Ραγκούση (Photos)

29.11.2023 21:30
kasselakis-poto-22

«Σύξυλους» τους άφησε στην Πολιτική Γραμματεία ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς αποχώρησε γύρω στις 7, χωρίς να εξηγήσει το λόγο, ενώ η συνεδρίαση του οργάνου δεν είχε τελειώσει, αντιθέτως ολοκληρώθηκε μία ώρα μετά, στις 8.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τη στιγμή που σηκώθηκε να φύγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος φέρεται ενοχλημένος από την επιδεικτική αποχώρηση.

Η αποχώρηση σχολιάστηκε και από άλλα μέλη του οργάνου, ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δεν είχε τοποθετηθεί ακόμη δήλωσε ότι δεν θα τοποθετηθεί εκλαμβάνοντας την κίνηση του προέδρου ως προσβολή.

Πάντως, η μέρα δεν φάνηκε να είχε τελειώσει καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε για ποτό, φαγητό και κουβέντα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας αλλά και τους βουλευτές, σε γνωστό «στέκι» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στο Musique Cafe στο Παγκράτι, γύρω στις 21:30. «Πιστοί» και μη προσβεβλημένοι πιθανότατα προσήλθαν…

Διαβάστε επίσης:

Τσούνης: Η Ελλάδα ο σημαντικότερος σύμμαχος των ΗΠΑ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Κασσελάκης: Αντιεπιστημονική η επιλογή της κυβέρνησης για μεταφορά του Αστεροσκοπείου στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης

Στο τραπέζι του Υπουργικού ο προϋπολογισμός – Συνεδριάζει την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:44