search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:45
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι υπέστη ο 60χρονος οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα

29.11.2023 18:15
karampola1
thestival.gr

Κατέληξε ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ύστερα από την καραμπόλα που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τετάρτης 29/11.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 60χρονος υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να προσκρούσει σε βανάκι του δήμου Θεσσαλονίκης και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Αναζωογόνησης του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Πώς έγινε η καραμπόλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9:00 στη συμβολή των οδών Γούναρη με Τσιμισκή, όταν ένα μικρό φορτηγό του Δήμου Θεσσαλονίκης συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. και από πίσω του «καρφώθηκε» το τρίτο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί, μέχρι να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο. Μάλιστα, οι διασώστες χρειάστηκε να καταβάλουν προσπάθειες για να βγάλουν τον οδηγό από το όχημα και να τον βάλουν στο φορείο και στη συνέχεια στο ασθενοφόρο.

Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα δύο ΙΧ, αλλά και στο φορτηγάκι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Aντιδράσεις για τις φάτνες με ζωντανά ζώα – Τι απαντά ο Μπέος (Video)

Ηράκλειο: Τι είναι τα «στικάκια νικοτίνης» που προκάλεσαν τη λιποθυμία των μαθητών

Σκάνδαλο με λάδι στη Χαλκιδική: Η διοίκηση συνεταιρισμού «εξαφάνισε» πάνω από 80 τόνους και το δήλωσε… κλοπή – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:45