search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:44
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Μην υποτιμάτε τους νέους – Ο Μητσοτάκης τους μοιράζει φραγκοδίφραγκα» (video)

04.12.2023 10:35
kasselakis_0412_1460-820_new

Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό, με αφορμή την ανάρτησή του στο TikTok για το youth pass, άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Με βίντεο που «ανέβασε» στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει “εγώ θα κάτσω με τη νεολαία” και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε».

Παράλληλα, ο Κασσελάκης επισημαίνει ότι «ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός της χώρας που αρχές Δεκεμβρίου έχει ακόμα κενά καθηγητών στα σχολεία, της χώρας που αντί να περισσεύει μισθός, περισσεύει μήνας στο τέλος του μισθού. Της χώρας με τη μεγαλύτερη ανεργία νέων στην Ευρώπη, της χώρας με τη μεγαλύτερη ακρίβεια στα τρόφιμα και την ενέργεια».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: Το κόμμα δεν θα λέγεται «Αριστερά Μπροστά» – Δεν θα είμαστε σχήμα ούτε «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» ούτε «αντι-Κασσελάκης» (video)

Παπαδημούλης ερμηνεύει… Τσίπρα: Δεν είναι ευχαριστημένος με την ηγεσία Κασσελάκη, στην ΚΟ ήταν σκυθρωπός και κατσούφης (videos)

«Αποκαλυπτήρια» το απόγευμα για την ομάδα των 11 – Πρόβα για τον προϋπολογισμό η «πρεμιέρα» Χαρίτση στο φορολογικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44