search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:34
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ευχαριστώ» στο ηλικιωμένο ζευγάρι που δώρισε 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο (Photos/Video)

04.12.2023 13:31
evros new

Στο χωριό Μάνη του νομού Έβρου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου να επισκεφθεί τον Παναγιώτη και τη Σωτηρία Αραμπατζή.

Πρόκειται για το ζευγάρι των ηλικιωμένων που δώρισε 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Ο κ. Ανδρουλάκης τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν τους κόπους μιας ζωής για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των συμπολιτών τους.

«Με πολλή χαρά επισκέφτηκα τον κύριο Παναγιώτη και την κυρία Σωτηρία Αραμπατζή, που μας συγκίνησαν δωρίζοντας τους κόπους μιας ζωής στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Τους ευχαριστώ για τη ζεστασιά της φιλοξενίας τους στο όμορφο χωριό τους, τη Μάνη», έγραψε στα social media ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Η δωρεά

Ο κ. Παναγιώτης και η κ. Σωτηρία Αραμπατζή, οι δωριτές του νοσοκομείου, ζουν στο Διδυμότειχο, από το οποίο χρειάστηκε να ξενιτευτούν το 1966 για μια καλύτερη ζωή.

Σήμερα, η κ. Σωτηρία είναι 86 ετών και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, γι’ αυτό και είναι ξαπλωμένη αρκετές ώρες στο κρεβάτι. Όμως, δίπλα της είναι ο κ. Παναγιώτης, ο οποίος έχει φτάσει αισίως τα 90 χρόνια ζωής και τη φροντίζει.

Όπως αναφέρει και η ΕΡΤ, όλα αυτά τα χρόνια, μια σκέψη στριφογύριζε στο μυαλό της κυρίας Σωτηρίας: Να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, γιατί, απλά, ήθελε να βοηθήσει. Να προσφέρει κάτι, όχι οπουδήποτε αλλού αλλά στο νοσοκομείο της περιοχής της και για το σκοπό αυτό έκανε οικονομίες όσο ζούσε στο εξωτερικό.

Και ενώ είχε προβλήματα υγείας, ανήμπορη η ίδια να βγει έξω, έστειλε πριν από δυο μήνες τον άνδρα της στο Νοσοκομείο ώστε να συζητήσει για τον τρόπο που θα γινόταν η δωρεά.

Η ανταπόκριση και η χαρά ήταν μεγάλη από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Διαβάστε επίσης

Blue Horizon – Δολοφονία Καργιώτη: «Ψάχνουν» δύο ακόμη πρόσωπα από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες

Τουρισμός: 23 εκατομμύρια αφίξεις το πρώτο 10μηνο του 2023 – Ποιοι προορισμοί έσπασαν ρεκόρ 

Βασίλης Βασιλικός: Τελευταίο αντίο στον βραβευμένο συγγραφέα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:33