search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:42
MENU CLOSE

Αράχωβα: Μόλις 4 αστυνομικοί στο τοπικό τμήμα – Η ΕΛΑΣ ψάχνει… εθελοντές για απόσπαση μετά την υπόθεση Όλιβερ

07.12.2023 10:51
ARAXOVA_panoramiki

Την καθυστερημένη αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με το υποστελεχωμένο -όπως καταγγέλλουν οι αστυνομικοί, τμήμα στην Αράχωβα προκάλεσε η αποτρόπαια κακοποίηση του Όλιβερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis, είναι ορισμένα βράδια που ο αστυνομικός σταθμός βάζει λουκέτο, καθώς δεν επαρκεί το προσωπικό για να λειτουργεί όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Κι αυτό γιατί ο αστυνομικός σταθμός της Αράχωβας υπηρετούν μόλις 4 αστυνομικοί!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή συνδικαλιστές της Αστυνομίας έχουν απευθύνει κατά καιρούς εκκλήσεις προκειμένου να ενισχυθεί το προσωπικό και μάλιστα φέτος είχαν κάνει πρόταση προκειμένου να αποσπαστούν 10 αστυνομικοί για τις ανάγκες του χειμώνα, χωρίς ωστόσο να εισακουστούν.

Ωστόσο μετά την ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας του χάσκι και καθώς η περιοχή βρίσκεται πλέον λόγω των εξελίξεων στο επίκεντρο της επικαιρότητας, από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε διαταγή με την οποία καλείται όποιος αστυνομικός το επιθυμεί να πάρει απόσπαση για την Αράχωβα.

Δείτε τη διαταγή της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί της περιοχής συλλέγουν καταθέσεις και μαρτυρίες από κατοίκους ενώ εξέτασαν και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες της φρικτής κακοποίησης του σκύλου συνδέονται με την περιοχή, όπου ο Όλιβερ ήταν γνωστός στοους περισσότερους κατοίκους και καταστηματάρχες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί αναζητούν άτομα με ποινικό παρελθόν σε βίαια εγκλήματα…

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Όλιβερ: Πρώην παίκτης του Survivor ξεσπά για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν – «Δεν ήμουν στην Αράχωβα» (photos)

Ξενοδόχοι Αράχωβας για το μποϊκοτάζ: «Κηρύγματα μίσους από φιλοζωικές, σαν να λέμε μην ξαναπάτε Σαλαμίνα λόγω της ανθρωποκτονίας»

Ακυρώσεις και παγωμένες προκρατήσεις φέρνει το μποϊκοτάζ στην Αράχωβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:39