search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:03
MENU CLOSE

Ακυρώσεις και παγωμένες προκρατήσεις φέρνει το μποϊκοτάζ στην Αράχωβα

07.12.2023 06:30
ARAXWBA
Eurokinissi

Μποϊκοτάζ στην Αράχωβα κάνει πλήθος οργισμένων πολιτών με χρήστες του διαδικτύου να μην εκφράζουν απλώς τον αποτροπιασμό τους για την φρικτή κακοποίηση που υπέστη ο Όλιβερ το 8χρονο χάσκι, αλλά να προτρέπουν μαζικά τον κόσμο να μην επισκεφθεί την Αράχωβα, μέχρι «να ανοίξουν στόματα».

Προτροπή που φαίνεται να πιάνει τόπο αφού μετα το άτυπο αυτό μποϊκοτάζ ακυρώνονται οι κρατήσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και όχι μόνο! Συγκεκριμένα κρατήσεις οι οποίες υπήρχαν στα συστήματα ξενοδοχείων, για όλο τον Δεκέμβριο και έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ακυρώνονται η μια πίσω από την άλλη!

Το θέμα αυτό φαίνεται να απασχολεί τους τουριστικούς πράκτορες αλλά και τα ξενοδοχεία της περιοχής, αφού σύμφωνα με τους ίδιους το κύμα των ακυρώσεων παίρνει σοβαρές διαστάσεις Μάλιστα δηλώνουν οτι ένα 20% των προκρατήσεων δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί! Παραλληλα επισημαίνουν ότι αρκετες είναι και οι κρατήσεις που βρίσκονται στην αναμονή, (από την ώρα της δημοσιοποιησης του θλιβερού αυτού συμβάντος) ενώ τις τελευταίες ημέρες, «δεν χτυπάει τηλέφωνο» λένε.

Οι κρατήσεις που παραμένουν ενεργές είναι από τουρίστες του εξωτερικού που προέρχονταν κυρίως από Κύπρο, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία αλλα και Δανία .

Σε ότι αφορά τις τιμές για ένα κατάλυμα στην περιοχή την εορταστική περίοδο, αυτές κυμαίνονται από 100 ευρώ έως και 1000 ευρώ για ένα ένα ζευγάρι ανάλογα την ποιότητα και τις υπηρεσίες του κάθε συγκροτήματος.

Διαβάστε επίσης:

Στους δρόμους για την ακρίβεια βγαίνει η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας: «Δεν πάει άλλο ο εμπαιγμός»

Δήμαρχος Αράχωβας για τον βασανισμό του χάσκι: Αν δεν βρεθεί ο ένοχος δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ

Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών – «Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58