search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Δολοφονία Όλιβερ: Πρώην παίκτης του Survivor ξεσπά για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν – «Δεν ήμουν στην Αράχωβα» (photos)

07.12.2023 09:58
panagiotis_konstantinidis

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αποτρόπαια κακοποίηση μέχρι θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα, με την κοινή γνώμη να περιμένει τη σύλληψη και την τιμωρία του δράστη.

Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο υπήρξαν δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» ως βασικό ύποπτο έναν πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έγινε γνωστός το 2019 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, ενώ συμμετείχε και στο Survivor All Star.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, μέσω των social media, διέψευσε τα σενάρια δηλώνοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και δεν ήταν καν στην Αράχωβα.

Συγκεκριμένα έγραψε σε stories στο Instagram:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα.

Δε μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό.

Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά. Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ.

Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα», σημείωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Όλιβερ: Αντιδρούν οι ξενοδόχοι της Αράχωβας στο κάλεσμα σε μποϊκοτάζ

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα – Συγκλονίζει η αδελφή της 43χρονης: Σκέφτομαι το παιδί – Δεν φανταζόμασταν τέτοια τραγική εξέλιξη (video)

Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα χιονίσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:56