search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Λονδίνο: Η παρουσιάστρια του BBC «πιάστηκε» on camera να έχει σηκωμένο το μεσαίο της δάκτυλο

07.12.2023 09:02
Untitled design

Η άβολη στιγμη της παρουσιάστριας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του BBC , έγινε viral την Τετάρτη καθώς στην αρχή του δελτίου η κάμερα την έπιασε να κάνει μια άσεμνη χειρονομία on air.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαριάμ Μόσιρι είχε σηκωμένο το μεσαίο της δάχτυλο αμέσως μετά τους τίτλους αρχής του δελτίου, αφού προφανώς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι είχε ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Μόσιρι φαίνεται να συνειδητοποιεί αμέσως τι έχει συμβεί, να αλλάζει τελείως την έκφραση του προσώπου της και να ξεκινά να διαβάζει μια είδηση για τον Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, παρακολουθείτε το BBC News» ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια, διατηρώντας την ψυχραιμία της. Το γεγονός πάντως ότι λίγες στιγμές αργότερα είπε «coronaverse» αντί για «coronavirus» αναφερόμενη στην πανδημία δείχνει ότι μπορεί να αισθανόταν περισσότερη νευρικότητα απ’ όση έδειχνε, έχοντας συνειδητοποιήσει τι μπορεί να αντίκρισαν οι θεατές.

Η χειρονομία της Μόσιρι σχολιάστηκε στα social media, με ορισμένους να επικρίνουν την παρουσιάστρια για έλλειψη επαγγελματισμού και άλλους να εκφράζουν την κατανόησή τους για τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Λουμπάνγκο: Ταξίδι σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Αφρικής (Videos)

Οι fitness influencers κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό σύμφωνα με τους ψυχολόγους

Kλιματική αλλαγή: «Καμπανάκι» από τους επιστήμονες – Το 2023 θα είναι «η πιο θερμή» χρονιά στην ιστορία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:15