search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:52
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο Ανδρουλάκης θα «συντηρεί» τη συζήτηση για μεταγραφές και συνεργασίες 

07.12.2023 06:33
nikos_androulakis_new

Το έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές για το τι πραγματικά ισχύει με τις μεταγραφές από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Αυτές θα γίνουν – αν γίνουν – μετά τις Ευρωεκλογές. 

Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες είναι έρχονται από τόσο ψηλά που παραπάνω δεν φτάνει. Δηλαδή, διάλογος και συζητήσεις για συνεργασίες ή μεταγραφές στην παρούσα φάση δεν υπάρχει. 

Από την προχθεσινή συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Open έχει ξεκινήσει και ένα σούσουρο για την επικείμενη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την «Νέα Αριστερά». Θα υπάρξουν συνεργασίες; Ναι θα υπάρξουν. Και αυτό γιατί όπως εξηγούν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμβαίνει και σήμερα και πάντα συνέβαινε. Συνεργασίες στη Βουλή για να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες.

Το αν υπάρχει επικοινωνία του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι ένα καλό ερώτημα, ωστόσο, οι δικές μας πληροφορίες λένε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί ότι το θέμα των μεταγραφών και των συνεργασιών θα συνεχίσει να συντηρείται το επόμενο διάστημα από το ΠΑΣΟΚ, κυρίως για έναν σπουδαίο επικοινωνιακό λόγο: να δείξει ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι όχι απλώς έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και πως είναι πλέον το «αφεντικό» της Κεντροαριστεράς, πράγμα που όπως λένε στην Χαριλάου Τρικούπη θα επικυρωθεί στις ευρωπαϊκές κάλπες. 

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη πρώτη για Χαρίτση στη Βουλή – Επίθεση στην κυβέρνηση και άνοιγμα στις προοδευτικές δυνάμεις

Κουτσούμπας: Κυνηγάτε τη «μαρίδα» – Το πιο σύντομο ανέκδοτο η δήθεν «φορολογική δικαιοσύνη» – Επανέφερε την πρόταση νόμου του ΚΚΕ

Αλέξης Τσίπρας: Η ιταλική αριστερά ασχολείται περισσότερο με τη Μελόνι παρά με τα φίλια πυρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:52