search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:04
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: «Άνθρωπος της δουλειάς μού είπε πως έχω εμμονή με τον Γιώργο Λιάγκα»

09.12.2023 13:51
xristidou_liagkas

Σε έναν άνθρωπο από τον χώρο της τηλεόρασης που της είπε ότι έχει εμμονή με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για το μπούλινγκ που δέχτηκε από τον Τύπο στο παρελθόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε πως έχει αδυναμία στον παρουσιαστή του «Πρωινού» που της δίνει τροφή προς σχολιασμό και γι’ αυτό συχνά στην εκπομπή αναπαράγουν λεγόμενά του.

«Εμένα πρόσφατα, μέσα στη βδομάδα, μου είπε κάποιος –δεν θα πω ποιος- άνθρωπος της δουλειάς, ότι έχω “θέμα” με τον Γιώργο Λιάγκα, και ότι τον παίζουμε συνέχεια στην εκπομπή. Ότι έχω εμμονή. Απάντησα: Τι εννοείς, έχω θέμα; Μου αρέσει να παίζουμε θέματα που αφορούν στον Γιώργο. Τρελαίνομαι! Δηλαδή θεωρώ ότι αν τον είχα και απέναντι, θα κάναμε και πολύ ωραία συζήτηση. Θέλω να πω απέναντί μου! Και μετά σκεφτόμουν: έτσι έχει φανεί; Ενώ είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει πολύ να παίζουμε. Αισθάνομαι ότι σαν εκπομπή, μας δίνει ψωμάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω πάντα πολλά να πω σε αυτά που λέει. Δεν σημαίνει όμως ότι διαφωνώ μαζί του, ότι σε πολλά ζητήματα έχω εμμονή. Μου αρέσει να τα πιάνω. Την ώρα που θα δω την εκπομπή σπίτι μου, θέλω να του απαντήσω. Και μετά λέω “πάμε να το κάνουμε στην εκπομπή”. Αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι αδυναμίες. Έχω αδυναμία στον Γιώργο Λιάγκα» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μάνεσης: «Μας επιτέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί, κάποιας θύρας, με ακροδεξιά συνθήματα» – Η αποκάλυψη για το Μάτι

Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι «Αταίριαστοι» έκαναν την ανατροπή στην πρωινή ζώνη

Εφημερίδες: Τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46