search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Ρέντης: Επιείκεια ζητάει ο πατέρας του 18χρονου – «Είναι πολύ καλό παιδί, έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;» (video)

11.12.2023 12:34
rentis_epeisodia

Την ευχή, ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στον Ρέντη, έκανε ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνος πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα.

Παράλληλα, ζήτησε να υπάρξει επιείκεια στην τιμωρία του γιου του και ευχήθηκε να βρεθούν οι βασικοί υπαίτιοι των επεισοδίων.

«Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί. Το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αλήθεια. Τα παρασέρνουν», είπε το πρωί της Δευτέρας (11/12) μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, επέμεινε ότι ο 18χρονος δεν ήταν οργανωμένος σε συνδέσμους. «Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, δεν ήταν οργανωμένος», τόνισε.

«Κι εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πήγαν στο βόλεϊ. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν; Τι να σας πω είναι πολύ καλό παιδί. Και σχολείο πήγαινε και δούλευε, σε τεχνική σχολή, τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα».

«Τα παρέσυραν από εκεί μέσα. Ποιοι είναι αυτοί πού να ξέρω. Για πες να έχεις είναι παιδί 18 ετών και να έχει μπλέξει, δεν ξέρω εγώ το παιδί μου; Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδί σε τροχαίο το 2012 που ήταν Ολυμπιακός έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά το ένα στο χώμα και ο άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι,. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε», πρόσθεσε.

«Δεν είχε δικό του, του το έδωσαν και εκτός αυτού η φωτογραφία που έδωσαν δεν είναι ίδια, είχε μια πορτοκαλί μου είπε ο γιος μου, πιο μικρή. Έτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε είναι βλάκας. Τι είναι έξυπνος;», είπε ο πατέρας σχετικά με τη ναυτική φωτοβολίδα που πέταξε ο γιος του.

«Είναι σαν να έχει πεθάνει και δεύτερο παιδί. Η μητέρα του είναι χάλια. Ζήτησε συγγνώμη (σ.σ. ο 18χρονος) και έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του», κατέληξε ο πατέρας του 18χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Δίωξη για κακούργημα στον ιδιοκτήτη των σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη

Πόρος: Αυτά είναι τα βήματα για να μετατραπεί σε «πράσινο» νησί (Video)

Αράχωβα: Η ΕΛΑΣ τα ρίχνει τώρα σε… αγέλη λύκων για την κακοποίηση του Όλιβερ – Κατάθεση σοκ γυναίκας που εμπλέκει άγνωστο άνδρα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58