search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:43
MENU CLOSE

Ρέντης: Σκληρός πυρήνας 5 ατόμων με ρόλο καθοδηγητή των επεισοδίων – Σε αυτούς στρέφονται οι έρευνες

12.12.2023 09:13
rentis_epeisodia

Στα άτομα τα οποία φέρονται να είχαν τον ρόλο των οργανωτών και καθοδηγητών των επεισοδίων στο πάρκινγκ του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών.

Συγκεκριμένα, ένα άτομο φέρεται να ήταν αυτό που οδήγησε τους οπαδούς στο πάρκινγκ του γηπέδου και αργότερα έδωσε το σύνθημα της επίθεσης, ενώ άλλο άτομο φέρεται να προμήθευσε τους χούλιγκαν με πολεμοφόδια, όπως βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, πέτρες κλπ.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα μέσα για την ανεύρεση των παραπάνω προσώπων, ενώ την ίδια ώρα  αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου έχουν σταλεί για το αν έχει βρεθεί γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στα όσα εντοπίστηκαν εντός του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα, ποιες Κυριακές θα είναι ανοικτά

«Μπλόκο» στους φιλάθλους στη Super League, κάμερες και αναβάθμιση έρευνας για όλες τις υποθέσεις οπαδικής βίας- Τι θα ισχύει για Κύπελλο και Ευρώπη – Όλα τα μέτρα

Χαλκίδα: Ψάρεψε 8 κιλά παράνομα όστρακα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:38