search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:11
MENU CLOSE

Χαϊδάρι: Τρύπησε δεξαμενή πετρελαίου – Εκατοντάδες λίτρα χύθηκαν στον δρόμο

13.12.2023 10:31
oil new

Συναγερμό έχουν σημάνει κάτοικοι στο Χαϊδάρι, καθώς δεξαμενή πετρελαίου οικοδομής παρουσίασε διαρροή χθες Τριτη με αποτέλεσμα εκατοντάδες λίτρα από το καύσιμο να έχουν χυθεί στον δρόμο προκαλώντας σοβαρά προβλήματα για τους κατοίκους της περιοχής.

Το γεγονός συνέβη στις οδούς Τζον Κέννεντυ και 28ης Οκτωβρίου.

Όσοι βρίσκονται στην περιοχή αναφέρουν ότι στο σημείο έφτασε την Τρίτη ο δήμος Περιστερίου και έριξε πίτουρο προκειμένου να απορροφήσει το πετρέλαιο.

Σύμφωνα με το ethnos.gr από το σημείο πέρασαν το βράδυ ορισμένοι διανομείς οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι στο σημείο υπάρχει διαρροή πετρελαίου με αποτέλεσμα τα μηχανάκια που οδηγούσαν να γλιστρήσουν στο οδόστρωμα και να βρεθούν στο έδαφος.

Αυτό συμβαίνει, καθώς κάτοικος της περιοχής χωρίς να γνωρίζει τις οδηγίες του δήμου ότι πρέπει να μην επέμβουν, έριξε νερό για να ξεπλύνει το δρόμο με αποτέλεσμα το πίτουρο που απορροφά τη βενζίνη να έχει κάνει την άσφαλτο ιδιαίτερα ολισθηρή.

Παράλληλα σημειώνουν ότι στην περιοχή υπάρχει έντονη οσμή του πετρελαίου και πως μόνοι τους οι κάτοικοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν όσους περνούν από το σημείο για να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Διαβάστε επίσης

Χαϊδάρι: Τρύπησε δεξαμενή πετρελαίου – Εκατοντάδες λίτρα χύθηκαν στον δρόμο

Μπαμπινιώτης: Butter, paper, church και άλλες λέξεις που δεν φαντάζεστε «κι όμως είναι ελληνικές!»

Προαστιακός: Έρχονται 7 νέοι σταθμοί – Πού θα κατασκευαστούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:03