search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:07
MENU CLOSE

Δημήτρης Ιτούδης: «Τελειώνει» από τη Φενέρμπαχτσε ο έλληνας προπονητής

13.12.2023 17:00
itoudis_1312_1460-820_new

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποτελέσει ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει αποφασίσει να απολύσει τον έλληνα προπονητή.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Ιτούδης θα «πληρώσει» την πορεία της ομάδας σε Euroleague και πρωτάθλημα Τουρκίας, αλλά και το περιστατικό με τον γείτονά του.

Η ήττα από την αποδεκατισμένη Εφές, αλλά και η αντιδικία με έναν Τούρκο για το πάρκινγκ στο σπίτι του, φαίνεται πως στέλνουν τον έλληνα προπονητή στην πόρτα της εξόδου.

Ως πιο πιθανός αντικαταστάτής του εμφανίζεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Το επεισόδιο με τον Τούρκο γείτονα

Σύμφωνα με την εκδοχή τουρκικών Μέσων, που επικαλείται το gazzetta.gr, ο γείτονάς του τον κατήγγειλε για προσβολή του τουρκικού έθνους, με τον Ιτούδη να δικαιώνεται αφού η εισαγγελία αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη και τον προπονητή να τονίζει πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο καθώς νιώθει «αγάπη για την Τουρκία».

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξε εξέλιξη στην έρευνα για «εξύβριση» και όχι για «προσβολή του τουρκικού έθνους» και γι’ αυτό εικάζει πως η Φενέρ, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία της με τον έλληνα προπονητή.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Επιστρέφουν στη δράση οι διαιτητές, στον… πάγο η αποχή – Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο

Οπαδική βία: Αυτή είναι η ΠΝΠ για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες κεκλεισμένων των θυρών – Η ποινή που προβλέπει

Champions League: Στους «16» η Κοπεγχάγη, ολοκληρώθηκε το «φιάσκο» της Γιουνάιτεντ, πέρασε με buzzer-beater η Μπενφίκα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:07