search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Γιώργος Πανόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η παρέμβαση της Μαλβίνας Κάραλη

13.12.2023 20:00
GIANNOPOULOS
Screenshot ΕΡΤ

Ο γνωστός αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος, μίλησε για την πορεία του στον χώρο των περιοδικών και μεταξύ άλλων περιέγραψε τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ΕΡΤ. Ο κ. Πανόπουλος αποκάλυψε και μια ιστορία κατά την οποία η Αλίκη βοήθησε την κατάσταση στην οποία είχε μπλέξει…με αναπάντεχο τρόπο.

«Εκείνη την εποχή εμείς γράφαμε – τρελά παιδιά – εναντίον της Αλίκης… πολύ πια… δηλαδή την είχαμε κάνει τη γυναίκα… ντρέπομαι. Από αντίδραση να ρίξουμε τον μύθο, ότι ερχόμασταν εμείς να κάνουμε την ανατροπή. Κάποια στιγμή λοιπόν παίρνει η Μαλβίνα τηλέφωνο τον Κωστόπουλο και του λέει: ρε παιδί μου, έχει μεγαλώσει τη μάνα σου, εσένα, μεγαλώνει τα παιδιά σου, αφήστε τη γυναίκα ήσυχη, κάντε της κάτι», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πανόπουλος. «Και εκεί γίνεται μία στροφή και γινόμαστε ξαφνικά «Αλικικοί».

Η πρώτη γνωριμία με την Αλίκη: «Έπεσε το σαγόνι μας»

«Και πηγαίνουμε στο σπίτι της στη Στησιχόρου και μας υποδέχεται με μία σομόν ρόμπα, αμακιγιάριστη, έπεσε το σαγόνι μας. Μας προσέφεραν κάτι καναπεδάκια με σολωμό και λέει: τι είναι αυτά που τους προσφέρετε; Θα με πουν και τσιγκούνα. Και ξαφνικά βρεθήκαμε στην κουζίνα να τρώμε φακές. Είχαμε σοκαριστεί», αποκάλυψε ο γνωστός αστρολόγος.

«Την άλλη φορά την περιμέναμε να την πάρουμε από το Μέγαρο να την πάμε στην Αίγλη. Σταματάμε ένα ταξί, ήταν γεμάτο με Παναγίτσες, κουρελούδες, παιχνιδάκια. Κάθεται η Αλίκη μπροστά, εμείς πίσω και αρχίζει να τραγουδάει «Αλητάκι μπατιράκι». Όλο αυτό το πράγμα ήταν Αλμοδοβάρ», συνεχίζει ο Γιώργος Πανόπουλος.

«Εγώ είμαι εδώ»

Για να καταλήξει: «Τρεις μήνες πριν πεθάνει συναντηθήκαμε για μία φωτογράφηση. Ήταν καταβεβλημένη, φορούσε μία καταπληκτική τουαλέτα και μόλις είπε ο σκηνοθέτης «πάμε», έγινε η Αλίκη που όλοι ξέραμε, φωτίστηκε», ανέφερε αμέσως μετά ο αστρολόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Μετά μου ζήτησε να την πετάξω μέχρι στο σπίτι της με το αυτοκίνητο. Βγαίνουμε στην Ηρώδου Αττικού και συνειδητοποιώ ότι πάμε ανάποδα. Μου λέει: δεν πειράζει, εγώ είμαι εδώ. Σταμάτησε έναν αστυνομικό και του λέει: σταμάτα λίγο την κυκλοφορία να περάσουμε. Και έτσι έγινε», κατέληξε στην περιγραφή του ο Γιώργος Πανόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Μπράντλεϊ Κούπερ: Με την κόρη που έχει με την Ιρίνα Σάικ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Maestro (Photos)

Andre Braugher: «Πάντα ο αρχηγός μας» – Το αφιέρωμα του Brooklyn Nine-Nine στον πρωταγωνιστή της σειράς

Χατζίδου – Παύλου κατά Μουτίδου: «Πήγε να υποστηρίξει τους ομοφυλόφιλους και έκανε τόσα λάθη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:48