search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:52
MENU CLOSE

Κεραυνοί Βούτση: Μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους το «επάγγελμα Τσίπρας»

13.12.2023 16:44
voutsis 543- new

Φαρμακερά βέλη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι «το «Επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους».

Ο κ. Βούτσης, μιλώντας στο Action 24, έκανε λόγο για αυταπάτες ή εθελοτυφλία σε όσους πιστεύουν ότι «η κατάσταση είναι πολιτικά ανατάξιμη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», υπογραμμίζοντας ότι «παρά και ενάντια στην καθημερινή ρητορική του προέδρου και στελεχών που εξαντλείται είτε σε ατάκες περί «καθαρών χεριών» ή περί «αυλικών των servicers και των τραπεζών» είτε σε ένα ρηχό επικοινωνιακό εντυπωσιασμό και σε εχθροπάθεια».

«Ένδειξη αυτής της αμετροέπειας είναι και η συνεχής χρήση, ως όπλο εναντίον όσων αμφισβήτησαν τη νέα ηγεσία, του ονόματος, της πολιτικής οντότητας και της ερμηνείας για δήθεν στήριξη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Μας συστήθηκε ως «φυτευτός του Τσίπρα»

«Δυστυχώς, παρότι είναι ακραία η έκφραση που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κούλογλου, το «Επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και στις πρώτες ημέρες του Στέφανου Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου και τον τρόπο που συμπεριφερόταν ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας από την ομογένεια. «Ποιος δεν θυμάται ότι από την πρώτη στιγμή ο μετέπειτα πρόεδρος Κασσελάκης μας συστήθηκε ως «φυτευτός του Τσίπρα» συμπλήρωσε ο Νίκος Βούτσης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: Εκλέχτηκε γενικός εισηγητής για τη Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Κώστας Ζαχαριάδης: Καλεί σε συγκρότηση μετώπου με ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει την οικονομία και τους πολίτες σε φαύλο κύκλο φτωχοποίησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:49