search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:52
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ρωμανός να ασχοληθεί πρώτα με τον Σαμαρά, οι ύβρεις του προς τον Κασσελάκη είναι πρόβλημα του Μητσοτάκη

13.12.2023 13:35
romanos_new

Με μία σαρκαστική απάντηση αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στα προσβλητικά σχόλια του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Οι προσβολές και οι ύβρεις του κ. Ρωμανού στο πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη. Κατά τα άλλα, θα προτρέπαμε τη ΝΔ να ασχοληθεί πρώτα με τον κ. Σαμαρά και τις ακροδεξιές συνιστώσες στο εσωτερικό της, που δεν επιτρέπουν στην κυβέρνηση να έχει μια ενιαία, συγκροτημένη στρατηγική για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Νωρίτερα, ο Νίκος Ρωμανός, είχε αναφέρει : «Δεν έχει νόημα να απαντήσει κανείς στα όσα ανερμάτιστα είπε χθες ο κ. Κασσελάκης. Αλλά, ο τρόπος που σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν, 5 ημέρες μετά, δείχνει ότι εκτός από υποβολέα τον κ. Πολάκη έχει και έντονες επιρροές από τους παλιούς συνοδοιπόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου».

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Πολιτισμού: Κόντρες για το κόψιμο έμπειρης διευθύντριας σε… προφορική συνέντευξη

ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή: Καταρρέει η κυβερνητική πρακτική για το έγκλημα των Τεμπών

Τέμπη: Εκτός εξεταστικής και η Ζωή Ράπτη – Αποχώρησε οικειοθελώς 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:50