search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Βριλήσσια: Αιχμές κατά της συζύγου του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες από τον δικηγόρο των θυμάτων

13.12.2023 20:48
KOMMWTHRIO
Eurokinissi αρχείου

Στο Mega μίλησε ο δικηγόρος των γυναικών που έπεσαν θύματα του κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες τόσο στο κομμωτήριο όσο στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο στο οποίο κοιμόταν η θετή του κόρη με την αδερφή της. Ο Αλέξανδρος Δάσκας άφησε αιχμές για την σύζυγο του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν από την παρατηρητικότητα της μίας υπαλλήλου η οποία και οδήγησε στη σύλληψη του κομμωτή και την αποκάλυψη της υπόθεσης. Μετά από τη σχετική καταγγελία, αστυνομικοί μετέβησαν στο κομμωτήριο υποδυόμενοι τους πελάτες και…τον συνέλαβαν.

«Να κατονομάσει τον φίλο που παρέδιδε τα στικάκια»

Ο δικηγόρος των θυμάτων Αλέξανδρος Δάσκας, είπε μεταξύ άλλων στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ότι «αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άντρα της. Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του».

Ο δικηγόρος άφησε αιχμές, για τον άνθρωπο στον οποίο παρέδιδε στικάκια ο κομμωτής, για το περιεχόμενό τους αλλά και για το αν η σύζυγος του κομμωτή, γνώριζε κάτι.

«Κρατάω επιφυλάξεις»

«Η σύζυγός του ξέρει πως παραδίδει μουσική, άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του; Τι ακούμε; Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή γνώμη εάν η σύζυγος είχε γνώση ή όχι για τα όσα έκανε ο σύζυγός της. Καταλαβαίνω την αναστάτωσή της, όμως μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο ότι δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε στο σπίτι της. Κρατάω επιφυλάξεις σύμφωνα με τα όσα μου έχουν μεταφέρει οι υπάλληλοι» είπε και τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Δε μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι».

«Είναι 9 καταγγέλλουσες που έμειναν άνεργες τις γιορτές. Αυτό όμως, είναι το τελευταίο. Το πρώτο είναι πως δούλευαν τόσο καιρό σε χώρο που καταγραφόταν το σώμα τους. Λένε πως ήταν φίλος του και τον ξέρει η γυναίκα, γιατί δεν λέει το όνομά του; Μακάρι τα στικάκια αυτά να έχουν μουσική και να μην έχουν τα σώματα των ανθρώπων. είπε και τόνισε ότι ο δράστης έλεγε πως κατασκεύαζε τουαλέτες μονός του, χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Διαβάστε επίσης:

Οπαδική βία: Στο μικροσκόπιο οι αντιφάσεις των δύο αδερφών, βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου – «Ξεσκονίζουν» παλαιότερες υποθέσεις

Επαναπροωθήσεις μεταναστών: Σοκαριστικές μαρτυρίες για βία, απειλές με όπλα, σεξουαλική παρενόχληση, εξευτελισμό – Έκθεση καταπέλτης

«Θέμα χρόνου» νέες συλλήψεις, στο μικροσκόπιο και υπόθεση του 2019 – Καταγγελίες για απειλές σε βάρος της οικογένειας του 18χρονου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:01