search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:59
MENU CLOSE

Bριλήσσια: «Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα» – Τι λέει η σύζυγος του κομμωτή (Videos)

12.12.2023 19:23
sigizos-new

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία των Βριλησσίων μετά την αποκάλυψη ότι κομμωτής της περιοχής είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησής του.

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του 49χρονου κομμωτή υποστήριξε ότι «έμαθα από το διαδίκτυο τι είχε κάνει ο άνδρας μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα».

«Είχα έναν άνθρωπο που δεν τον είχα καταλάβει και σήμερα τον φοβάμαι. Παίρνω διαζύγιο. Τα παιδιά μου είναι χάλια, τα έχω φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Φοβάμαι αν αφεθεί ελεύθερος μην τα πειράξει. Τους ζητώ συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα τίποτα, το ορκίζομαι» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:

«Οι κάμερες, η μία βρέθηκε στον θερμοσίφωνα και η άλλη στην κρεβατοκάμαρα των κοριτσιών μου. Φιλοξενώ τη μητέρα μου αυτές τις ημέρες. Τη Δευτέρα που είχε ρεπό και δεν ήρθε στο κατάστημα, της έλεγε να κάνει μπάνιο. Είδε και τη μητέρα μου. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι΄ αυτό» υπογράμμισε η ίδια μιλώντας στο Mega.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Λιάγκα με Παππά: Η αναφορά για το χοντρό παιδί και η… ειρωνική συγγνώμη του μπασκετμπολίστα (Videos)

Αράχωβα: Θρίλερ με τον Όλιβερ – Η αστυνομία δεν αποφασίζει για την αιτία θανάτου, λέει η ΕΛ.ΑΣ εν μέσω καταγγελιών για «άνωθεν εντολή να κλείσει η υπόθεση»

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό το Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:56