search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:09
MENU CLOSE

Βριλήσσια: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που είχε βάλει κρυφές κάμερες – «Νιώθω αηδία» λέει η θετή του κόρη (Videos)

12.12.2023 17:21
KOMMWTHRIO
Eurokinissi αρχείου

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής από τα Βριλήσσια που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι του, και συγκεκριμένα στο μπάνιο και το υπνοδωμάτιο των παιδιών της συζύγου του αλλά και στην επιχείρησή του. Με τον τρόπο αυτό παρακολουθούσε τόσο τις εργαζόμενες του όσο και τις πελάτισσές του. Πώς έγινε αντιληπτός και τι λέει η θετή του κόρη.

Το πρωί της Τρίτης ο κομμωτής από τα Βριλήσσια έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορό του. Ο 49χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από καταγγελία και έρευνα της Αστυνομίας.

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

«Δεν είχαμε ιδέα, νιώθω αηδία»

Τρέμοντας και με εμφανές το σοκ που έχει υποστεί για τη δράση του πατριού της, μίλησε και η θετή κόρη του κομμωτή από τα Βριλήσσια, στην τηλεόραση. Όπως αποκαλύφθηκε είχε τοποθετήσει κάμερες τόσο στους ιδιωτικούς χώρους του κομμωτηρίου (μπάνιο, υπνοδωμάτιο) όσο και του σπιτιού του.

«Το κατάλαβε η μητέρα και η αδερφή μου και βρήκαν τις κάμερες στο σπίτι μας, στο δωμάτιο που μοιραζόμαστε με την αδερφή μου» είπε αρχικά η νεαρή, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου, φαινόταν ότι την αγαπούσε πολύ. Και εκείνη και όλες μας είμαστε σε άθλια κατάσταση» είπε δακρυσμένη.

«Είμαι θυμωμένη, λυπημένη, συντετριμμένη, νιώθω αηδία» πρόσθεσε. «Όταν το συνειδητοποιήσαμε, πάθαμε σοκ. Μαζί μας, ως πατριός ήταν στοργικός» περιγράφει στον Alpha.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγός του, μετά τις αποκαλύψεις υποψιάστηκε ότι μπορεί να είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι στο οποίο διέμεναν και ύστερα από καταγγελία της, βρέθηκαν κάμερες και στο σπίτι τους. Οι υποψίες της τελικά επιβεβαιώθηκαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε τις επιμελώς κρυμμένες μικροσκοπικές κάμερες, μία στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και μία στην τουαλέτα του σπιτιού.

«Είμαι εθισμένος»

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 49χρονος κατά τη σύλληψή του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα έκανε όλα αυτά γιατί «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Διαβάστε επίσης:

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Έξαλλοι οι ένστολοι για τα «30 αργύρια» σε όσους απασχολούνται σε γήπεδα

Επεισόδια στου Ρέντη: Απειλές και δωροδοκία καταγγέλλει ο πατέρας του 18χρονου- «Πάρ΄ το πάνω σου και θα πάρεις λεφτά»            

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:05