search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Ξάνθη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που παρέσυρε θανάσιμα την 19χρονη – Εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας (video)

13.12.2023 08:35
ekav_elas_new

Στον αρμόδιο εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (13/12) ο 34χρονος αστυνομικός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μία 19χρονη κοπέλα στην Ξάνθη.

Η νεαρή, που νοσηλευόταν μετά από τροχαίο, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το θύμα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο 34χρονος αστυνομικός και οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο, ενώ στη συνέχεια εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας, με σκοπό να αποκρύψει την εμπλοκή του στο δυστύχημα.

Ωστόσο, έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, κάτι που οδήγησε στην αποκάλυψη της εμπλοκής του στο τροχαίο.

Η οικογένεια της 19χρονης με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

Διαβάστε επίσης:

Αράχωβα: Συνεχίζεται το θρίλερ για τον θάνατο του Όλιβερ – Πού έχει καταλήξει η αστυνομία (Video)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερα κυκλοφορούσαν τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη

mAIgov: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον ψηφιακό βοηθό στο gov.gr – Πώς λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη – Πώς θα λαμβάνετε απαντήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:10