search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 04:01
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Συγκίνηση στη συνάντηση με τη γιαγιά που αγόρασε ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ (Video)

14.12.2023 09:54
kass new

Την Αθηνά Παπαχρήστου, τη γιαγιά που με το κομπόδεμά της αγόρασε ένα ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ επισκέφτηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Οπως αναφέρει ο ίδιος σε αναρτησή του «ζήτησα να δω την Αθηνά Παπαχρήστου. Τη «γιαγιά» όλων μας, που από το κομπόδεμά της αγόρασε ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ.

Την ευχαρίστησα για το φιλότιμό της. Το φιλότιμο όμως, το 2023, δεν μπορεί να υποκαθιστά το Κράτος. Το λέει κι εκείνη: «Θέλω να βγει ένας άνθρωπος, κάπως να ισάξει ετούτο το κράτος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της είχε τηλεφωνήσει να την ευχαριστήσει. Της είχε πει ότι θα πάει να τη δει. Η κυρία Αθηνά τού απάντησε: «Να ‘ρθεις αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τη βοήθησε να φτιάξουν τσάι. Πίνοντας το και απολαμβάνοντας ένα μελομακάρονο η κα Παπαχρήστου διήγηθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το πώς πούλησε τα χωράφια της για να αγοράσει το ασθενοφόρο.

Στην κουβέντα που είχαν, σύμφωνα με το βίντεο που παραθέτει ο κ. Κασσελάκης, η κ. Παπαχρήστου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «θέλω να βγει ένας άνθρωπος κάπως να ισιάξει ετούτο το κράτος και να βοηθήσει και κάπου».

Αναφέρει ότι την πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός και της είπε πως όποτε έρθει στο Μεσολόγγι θα έρθει και στο σπίτι, «του λέω να’ρθεις, αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο». «Το θέμα δεν ειναι να έρθει εκείνος ή να έρθω εγώ, το θέμα είναι να δουλέψει το ασθενοφόρο, το ΕΚΑΒ, το νοσοκομείο, να προσφέρει στον τόπο», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Πρόσθεσε ότι στην Κω είχε πεθάνει 63χρονη σε καρότσα. «Εκεί έχουν τρία ασθενοφόρα, δεν έχουν διασώστες, δεν έχει κάνει η κυβέρνηση προκήρυξη για να υπάρχουν διασώστες εκεί, ένα ασθενοφόρο δουλεύει», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι «είναι ένα κράτος που έχει αποδομηθεί, έχει διαλυθεί».

«Ακολούθησα τον Αλέξη», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε άλλο σημείο της κουβέντας. «Μαζί με τον Τσίπρα είσαι; Καλός αυτός, αλλά δεν τον άφησαν», είπε η κ. Παπαχρήστου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να σχολιάζει: «Κι εμένα δεν θέλουν να με αφήσουν, αλλά δεν το βάζω κάτω». «Να μην κωλώνεις, προχώρα εσύ κι ας λένε πίσω», του απάντησε.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Πώς θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων ο Ανδρουλάκης – Τα «κακά μηνύματα» των δημοσκοπήσεων

Εμπλοκή στη Σύνοδο Κορυφής για την Αλβανία: Γερμανικό σοκ στην Αθήνα, και απειλές Μητσοτάκη για βέτο

Νέα Αριστερά: Μετά τον προϋπολογισμό ο «οδικός χάρτης» με τα επόμενα βήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19