search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:06
MENU CLOSE

Ασπρόπυργος: Αύριο η κηδεία του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην καταδίωξη – Διασωληνωμένος ο συνάδελφός του (video)

19.12.2023 09:07
police-arthrou

Συγκλονισμένη η Πάτρα και η οικογένεια της ελληνικής αστυνομίας από τον τραγικό θάνατο του 29χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Στην γενέτειρά του συγγενείς και φίλοι ετοίμαζαν γλέντι για τη γιορτή του Χρήστου τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο μετά την τραγική κατάληξη, όλοι θα τον αποχαιρετήσουν στην κηδεία του που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών.

Ο Χρήστος Κουρουνιώτης μπήκε στο Σώμα το 2019. Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, όπως ακριβώς και ο μεγαλύτερος αδελφός του πριν πάει στην Πάτρα στα ΜΑΤ.

Ο πατέρας του αστυνομικού «λύγισε», μιλώντας στο Star. «Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την Aστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…», περιέγραψε.

Σε σοβαρή κατάσταση ο συνάδελφός του

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε φαρμακευτική καταστολή στο 401 νοσοκομείο ο 33χρονος αστυνομικός, συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν φαίνεται να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του ωστόσο οι γιατροί επιλέγουν να τον κρατούν σε καταστολή γιατί αν τον ξυπνήσουν θα είναι ανυπόφοροι οι πόνοι για τον πολυτραυματία εξαιτίας των πολλαπλών καταγμάτων στα άκρα, στη λεκάνη και τα πλευρά.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταματήσουν την εκτεταμένη αιμορραγία και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Αποσωληνώθηκε ο 18χρονος που παρασύρθηκε με το ηλεκτρινικό του πατίνι

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια και νέα άνοδος της θερμοκρασίας

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:01