search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Τους 20.000 έφτασαν οι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από την αρχή του πολέμου

20.12.2023 19:16
gaza kideia

Οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχουν προκαλέσει τον θάνατο 20.000 ανθρώπων από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της Χαμάς.

Τουλάχιστον 8.000 παιδιά και 6.200 γυναίκες είναι μεταξύ των νεκρών, σύμφωνα με τον απολογισμό.

Επιπρόσθετα, 52.600 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Νετανιάχου: «Εκτός πραγματικότητας όποιος πιστεύει ότι θα σταματήσουμε»

«Συνεχίζουμε τον πόλεμο μέχρι το τέλος. Θα συνεχιστεί μέχρι να καταστραφεί η Χαμάς» δήλωσε πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχουξεκαθαρίζοντας ότι ότι απορρίπτει κάθε σενάριο που βάζει τέλος στον πόλεμο στη Γάζα. Πήγε και ένα βήμα παρακάτω τη σκέψη του μάλιστα χαρακτηρίζοντας μάλιστα όσους το διακινούν «εκτός πραγματικότητας».

Ειδικότερα, σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου λέει: «Συνεχίζουμε τον πόλεμο μέχρι το τέλος. Θα συνεχιστεί μέχρι να καταστραφεί η Χαμάς, μέχρι τη νίκη… μέχρι να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι που θέσαμε: να καταστρέψουμε τη Χαμάς, να απελευθερώσουμε τους ομήρους μας και να απομακρύνουμε την απειλή από τη Γάζα.

«Όποιος πιστεύει ότι θα σταματήσουμε είναι εκτός πραγματικότητας. Ρίχνουμε φωτιά στη Χαμάς, φωτιά στην κόλαση», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. για να συνεχίσει: «Όλοι οι τρομοκράτες της Χαμάς, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο είναι αντιμέτωποι με τον θάνατο. Έχουν μόνο δύο επιλογές: να παραδοθούν ή να πεθάνουν».

Διαβάστε επίσης:

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της NASA, μόλις… 2.500 έτη φωτός μακριά από τη Γη (Photos/Video)

Ανατροπή στην OpenAI: Ο Σαμ Άλτμαν θα επιστρέψει ως CEO μετά τις αντιδράσεις

Ερμής: Τι μυστικά κρύβει ο βόρειος πόλος του πλανήτη – Θα μπορούσε να φιλοξενήσει εξωγήινη ζωή;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15