search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:35
MENU CLOSE

Ελένη Βιτάλη: Εγώ το πήρα σαν τρικ αυτό το «σταματάει η Αλεξίου» (Video)

21.12.2023 14:06
vitali-aleksioy-new

Για την αποχώρηση της Χαρούλας Αλεξίου από το τραγούδι μίλησε η Ελένη Βιτάλη κάνοντας λόγο για «τρικ», ενώ τόνισε ότι ήταν γεγονός πολύ πριν η σπουδαία καλλιτέχνης πάρει την απόφαση να αποσυρθεί, ότι ταλαιπωρούνταν από το ζήτημα της φωνής της.

«Η Αλεξίου τόσα χρόνια ταλαιπωριόταν, δεν σταμάτησε απότομα. Εγώ το πήρα σαν τρικ αυτό το ‘σταμάτησε η Αλεξίου’. Μέχρι τώρα τι έκανε; Δηλαδή εγώ είμαι Αλεξική αλλά ο τραγουδιστής να είναι στην ακμή του. Έπρεπε να σταματήσει η κοπέλα, δεν καταλάβαινε ο καθένας αν μπορεί ή αν δε μπορεί; Άλλωστε είναι τόσο ταλαντούχα σε ό,τι κάνει. Να είναι καλά και να μην το πάρει τόσο σοβαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για τους ομοφυλόφιλους, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι αν ήταν κάτι «φυσικό», δεν θα είχαν την ανάγκη να «προκαλούν».

«Και αυτοί, εδώ που τα λέμε, όχι όλοι, προκαλούν. Είδες κανέναν κόσμο να βγαίνει και να λέει ζήτω οι ετεροφυλόφιλοι; Αφού είναι φυσικό δεν το κάνουν, εσύ το κάνεις. Όταν λες ζήτω οι ομοφυλόφιλοι εσύ το κάνεις, θέλεις να τους το βάλεις στο νου» είπε συγκεκριμένα.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να προτιμούν να μη σχολιάσουν τις εν λόγω δηλώσεις τις οποίες χαρακτήρισαν πολύ χαμηλότεου επιπέδου από την καλλιτεχνική αξία της ερμηνεύτριας.

«Εγώ δεν θα σχολιάσω. Αν το πάρω όλο αυτό και το σχολιάσω, θα πω πολλά, αλλά επιλέγω να μην σχολιάσω. Είναι μια πολύ σπουδαία καλλιτέχνης, είναι ίσως η πιο ωραία λαϊκή φωνή που έχουμε στην Ελλάδα. Νομίζω ότι οι δηλώσεις αυτές είναι πολύ κατώτερες της φωνής της και της καλλιτεχνικής της αξίας. Είναι τόσο μεγάλη η καλλιτεχνική της αξία και θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό. Κάτι αισθάνομαι και δεν θέλω να σχολιάσω. Αισθάνθηκα λίγο άβολα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν θα ξαναερχόταν η Δεξιά αν υπήρχε το Κέντρο – Εγώ δεν έκανα ποτέ κωλοτούμπες» (Video)

Χώρισαν η Μαράια Κάρεϊ και ο Μπράιαν Τανάκα (Photo)

Άννα Βίσση: Τι ευχή έκανε για τα γενέθλιά της – Πόσων ετών έγινε; (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:33