search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:23
MENU CLOSE

Φάρμα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (Video)

22.12.2023 08:46
farma-new

Το ταξίδι στη Φάρμα έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης (21/12), μετά από 3 ολόκληρους μήνες διαβίωσης και επιβίωσης στο αγρόκτημα του παιχνιδιού.

Ο τελικός της Φάρμας είναι γεγονός με τον Αλέξανδρο Τέλλιο και τον Γιώργο Γιαννακίδη να αναμετριούνται στον αχυρώνα με το βλέμμα τους στραμμένο στο τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ.

Έπειτα από τρεις ολόκληρους μήνες διαβίωσης και επιβίωσης στο αγρόκτημα του παιχνιδιού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε στον αχυρώνα όλους τους φετινούς συμμετέχοντες και μοιράστηκε μαζί τους τις πιο δυνατές στιγμές που πέρασαν εκεί.

Νικητής στην πρώτη δοκιμασία ήταν ο Αλέξανδρος Τέλλιος, ανοίγοντας το σκορ στη Φάρμα υπέρ του με 1-0. Ακολούθησαν οι δοκιμασίες «Ράγες», «Σφεντόνα», «Καλάθι» και «Γαϊτανάκι», στις οποίες οι νίκες πήγαιναν διαδοχικά στους δύο φιναλίστ φτάνοντας στο 2-3 υπέρ του Γιώργου Γιαννακίδη.

Στην πέμπτη δοκιμασία, ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αφήσει τον αντίπαλό του πίσω, κάνοντας το 4-2. Ο 32χρονος αγρότης από την Κοζάνη δεν έδωσε περιθώριο απάντησης με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής!

Ο Γιώργος Γιαννακίδης με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε τη σπουδαία του νίκη στην οικογένειά του και στον γιο που αναμένεται να φέρει στον κόσμο τους επόμενους μήνες η σύζυγός του.

Ο νικητής του παιχνιδιού έμαθε live στον χθεσινό ημιτελικό από τις δύο μικρές του κόρες πως πρόκειται να γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες σειρές έσπασαν κάθε ρεκόρ σε streamings για το 2023;

#BanIsrael: Ζητούν από τη Μαρίνα Σάττι να αποσυρθεί από τη Eurovision – H απάντηση της ΕΡΤ

Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» του «Σασμού» απόψε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01