search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:40
MENU CLOSE

Κυριάκος Mητσοτάκης: Γεύμα με τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη και την οικογένειά του (Photos)

22.12.2023 16:17
DIMITRIADIS-MITSOTAKIS-NEW

Στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ανιψιός του και πρώην διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, με την οικογένειά του, όπου και γευμάτισαν όλοι μαζί.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του iefimerida, o Γρηγόρης Δημητριάδης συνοδεύεται από τη σύζυγό του και τον γιό του, στον οποίο ο πρωθυπουργός έχει αδυναμία.

Ο πρωθυπουργός είναι καθισμένος απέναντι στον Γρηγόρη Δημητριάδη και δίπλα στην σύζυγό του και το κλίμα της συζήτησης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαλαρό και ζεστό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης είχε παραιτηθεί τον Αύγουστο του 2022 μετά τις αποκαλύψεις αναφορικά με την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και τις καταγγελίες για παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Ιερώνυμο: Δεν θα αναφερόμουν ποτέ με τέτοιο τρόπο εναντίον συνανθρώπων μου – Ευτυχώς Πατριάρχης και Πάππας είναι ανοιχτόμυαλοι

Νίκος Ανδρουλάκης: Σταματήστε να λειτουργείτε στο Μαξίμου ως γραφείο real estate – Καταργήστε τη golden visa… χθες

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτοί που βάφτισαν «λαθραίους» τους μετανάστες, τώρα λένε «περάστε κόσμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:34