search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Μέγαρα: Χειροπέδες σε 36χρονο που πυροβολούσε με αυτόματο σε κατοικημένη περιοχή

22.12.2023 18:43
pyrovolismoi megara 543- new

Στη σύλληψη ενός άνδρα που φαίνεται σε βίντεο να πυροβολεί με αυτόματο όπλο στον αέρα στην περιοχή Βλύχος στα Μέγαρα προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 36χρονος Ρομά συνελήφθη στο σπίτι του τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από ευρεία επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ο άνδρας φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα μέσα σε κατοικημένη περιοχή με αυτόματο όπλο. Συνολικά τα άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα με το ίδιο υποπολυβόλο ήταν τρία και ανέβασαν οπτικό υλικό στα social media.

Ο νεαρός άνδρας που φαίνεται σε δεύτερο βίντεο αναζητείται και δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν το οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, ταυτοποίησαν τους δράστες και έτσι οργανώθηκε η επιχείρηση για την σύλληψή τους.

Συνελήφθη μόνο ο 36χρονος, ενώ οι δύο φίλοι του δεν εντοπίστηκαν και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους.

Ο 36χρονος Ρομά, με τρία ακόμη άτομα πριν από τρεις ημέρες είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός 23χρονου στα Μέγαρα και με την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν. 

Τον χτύπησαν στα χέρια και τα πόδια, και αφαίρεσαν 900 ευρώ ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Φεύγοντας από την οικία, πυροβόλησαν στον αέρα με το πιστόλι για να μην τους ακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης:

Καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες

Μιχάλης Κατσούρης: «Καρφιά» από τον δικηγόρο της οικογένειας για τις αποφυλακίσεις – «Μόνο στου Ρέντη υπήρχαν καθοδηγητές»

Κίνηση στους δρόμους: Απέραντο πάρκινγκ σε Κηφισό και Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» δρόμοι του κέντρου και περιφερειακές οδοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42