search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:35
MENU CLOSE

Κασσελάκης από «Παίδων»: Ιερή ευθύνη όλων να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

23.12.2023 15:08
kasselakis_paidwn

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Παίδων» Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο κατόπιν εισαγγελικής εντολής, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, και τους έδωσε δώρα.

«Σκεφτόμαστε κάθε μέρα τι θέλουμε για την καινούρια χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι πραγματικά να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες, και πιστεύουμε ότι υπάρχει ιερή ευθύνη απ’ όλους μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικά παιδάκια σαν κι αυτά εδώ στο “Παίδων”», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους και να υπάρχει αλληλεγγύη στην κοινωνία μας.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε ο κοινός διοικητής των διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» και Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού». Ο Εμμανουήλ Παπασάββας συνόδευσε τον κ. Κασσελάκη και στην ορθοπεδική κλινική όπου μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται.

Η Γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του κ. Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, συνόδευσαν τον Στέφανο Κασσελάκη στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: Γραφείο real estate το Μέγαρο Μαξίμου – Να καταργηθεί χθες η golden visa

Με το… wallet η είσοδος στα γήπεδα: Η κυβέρνηση διαφημίζει υπηρεσία, που ήδη εφαρμόζουν οι ομάδες 

Άδωνις Γεωργιάδης για μεταναστευτικό: Δεν έχουμε συμφωνία με το Πακιστάν, δεν είμαστε καν κοντά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32